Artık forumlara herkes üye olamayacak
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Artık forumlara herkes üye olamayacak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abdulk4dir Üye İntifada' Alıntı: Dur Ben iki dakka üniversite bitirip gelicem Genişletmek için tıkla ... master yapmayı unutmaa
İntifada' Alıntı: Dur Ben iki dakka üniversite bitirip gelicem Genişletmek için tıkla ... master yapmayı unutmaa
tragedie Emekli Yönetici @bdulk@di®' Alıntı: master yapmayı unutmaa Genişletmek için tıkla ... Master Ne demek dün üniyi bitirdim bugünde Matematik Bölümünde doktoramı hazırlıyorum
@bdulk@di®' Alıntı: master yapmayı unutmaa Genişletmek için tıkla ... Master Ne demek dün üniyi bitirdim bugünde Matematik Bölümünde doktoramı hazırlıyorum
abdulk4dir Üye İntifada' Alıntı: Master Ne demek dün üniyi bitirdim bugünde Matematik Bölümünde doktoramı hazırlıyorum Genişletmek için tıkla ... yurt dışına felan gidip fazladan bir kaç üniverste daha bitirmekk
İntifada' Alıntı: Master Ne demek dün üniyi bitirdim bugünde Matematik Bölümünde doktoramı hazırlıyorum Genişletmek için tıkla ... yurt dışına felan gidip fazladan bir kaç üniverste daha bitirmekk
Mert Üye sonuc ln2 olmalı =) --------------- Ekleme --------------- limit x sıfıra giderken arctg 0 = 0 olur. bu yüzden kök içindeki ifade sıfır olur. geriye de ln2 kalır
sonuc ln2 olmalı =) --------------- Ekleme --------------- limit x sıfıra giderken arctg 0 = 0 olur. bu yüzden kök içindeki ifade sıfır olur. geriye de ln2 kalır
emesut Üye Sonuc 0 galiba..?? Yapmayın arkadaşlar gercekden zor soru..! Bu bi matematik forumu kayıt sayfasından mı alıntı??
Sonuc 0 galiba..?? Yapmayın arkadaşlar gercekden zor soru..! Bu bi matematik forumu kayıt sayfasından mı alıntı??