luque Üye Bende de bağlanıyor diyor fakat bekliyorum bir türlü bağlanmadı,msn açılacak sayfayı tarıyor tarıyor fakat bir türlü açılmıyor msn.
Bende de bağlanıyor diyor fakat bekliyorum bir türlü bağlanmadı,msn açılacak sayfayı tarıyor tarıyor fakat bir türlü açılmıyor msn.
EFE_57 Üye ßen denedim Lütfen ßekleyin.ßağlantı Kuruluyor... dior ßekliorum ßişi yok... Sorun ne acaba?
elnino757 Üye kardeş süper çalışıo da çok yavaş tel N73 --------------- Ekleme --------------- abi jad diil mi samsunga uyan??yanlış bilio da olblrm
kardeş süper çalışıo da çok yavaş tel N73 --------------- Ekleme --------------- abi jad diil mi samsunga uyan??yanlış bilio da olblrm
pesimist_style Üye Konu Sahibi bide arkadaş bulucusu var süper istediğin ilden kzı erkek buluyosun yakında yeni özellikler çıkacak titreşim bie atacaksın sabredin geliyo..
bide arkadaş bulucusu var süper istediğin ilden kzı erkek buluyosun yakında yeni özellikler çıkacak titreşim bie atacaksın sabredin geliyo..
SharpEd0 Üye karsıdan yazılanları görmuyorum telefonum n73 bilgisi olan warmı paylasım icin tsk kurler --------------- Ekleme --------------- karsıdan gelen yazıları göremıyorum telefonum n73 bılgısı olan söleyebilirmı paylasım icin tşkler
karsıdan yazılanları görmuyorum telefonum n73 bilgisi olan warmı paylasım icin tsk kurler --------------- Ekleme --------------- karsıdan gelen yazıları göremıyorum telefonum n73 bılgısı olan söleyebilirmı paylasım icin tşkler
burak_uygur Üye saago kaç kontor gidio tam olarak dk başına mı yoksa saat başına mı yoksa her girmende belli bi şe mi çekior..?:S
saago kaç kontor gidio tam olarak dk başına mı yoksa saat başına mı yoksa her girmende belli bi şe mi çekior..?:S
mesut öncel Üye arkadasım stn yazmıslar bunun bır saat filan bence olmas ama cok az verı harcıor vodafonda 100 kb 1 kontör türkceel ve aveada 60 kb1 kontör ben yerı geldı baya bır konustum bır haftada kontorum bıle gıtmedı
arkadasım stn yazmıslar bunun bır saat filan bence olmas ama cok az verı harcıor vodafonda 100 kb 1 kontör türkceel ve aveada 60 kb1 kontör ben yerı geldı baya bır konustum bır haftada kontorum bıle gıtmedı
Silinen Üye 392151 Kapalı Hesap bende n73e bunu yükledim ama açılmıyo. sunucu bağlanamıyor bağlantı yok hatası veriyor napmam lazım acil fazla kontör harcamayan msn lazım bana lütfen yardım edin..
bende n73e bunu yükledim ama açılmıyo. sunucu bağlanamıyor bağlantı yok hatası veriyor napmam lazım acil fazla kontör harcamayan msn lazım bana lütfen yardım edin..
emre1985 Üye eline ve emegine sağlık kardeşim cok guzel bir paylasım ancak symbian s60 Error:36 sistem hatasını cok veriyor
eline ve emegine sağlık kardeşim cok guzel bir paylasım ancak symbian s60 Error:36 sistem hatasını cok veriyor
pesimist_style Üye Konu Sahibi burdan anlasıldığı gibi 6630 da sorunsuz bendede 6630 var süper... sorun yapmıyo