Artık Bu Modası Geçmiş Telefonları Napıcaksınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
Artık Bu Modası Geçmiş Telefonları Napıcaksınız?
Bende Şuan 5800 Var Bi aralar baya tutuluyordu Forumda da Baya bi Cwf veya Ofw Çıkmıştı[İndirip Yüklemeyen Yoktur Heral de]
Ama Artık eskidiler Emektar Olmak Üzereler Ben. 5800' rı mı satmayıp mp4-mp3 çalar niyetine Kullanıcam Peki Siz Ne yapacaksınız, Merak Ediyorum.

Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

Üye
ben hala kullanıyorum bana yetiyor açıkçası

Bende hala kullanıyorum
Ayrıca telefon değiştirsem bile bu telefonu satmam.
Bakarsın ilerde tarihi eser olur daha fazla para verirler

Tepkiler: alsec_, HAM ZA ve tayo01
Bende C6-01 Var Yazın Satıp Ya Note 3 yada Galaxy S4 Yada Buna Benzer Birşey Alacam

5800'ı satmak için almadım

Tepkiler: kemalulu3737 ve HAM ZA
bu telefon kenarda durcak yerine samsung galaxy ace plus veya s3 alcam

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
Bende hala kullanıyorum
Ayrıca telefon değiştirsem bile bu telefonu satmam.
Bakarsın ilerde tarihi eser olur daha fazla para verirler
Ulan ne adamsın Varya Çoğunluk bu telefonları satmama fikrinde benim gibi. Çocuklarına göstercek olan varmı bak ben bunu kullanıyordum gibisinden

Tepkiler: HAM ZA ve Süleyman
Satmayı kesinlikle düşünmüyorum. Hayatımın şu ana kadarki en önemli hatırası bu telefon.

Tepkiler: kemalulu3737 ve HAM ZA
Ulan ne adamsın Varya Çoğunluk bu telefonları satmama fikrinde benim gibi. Çocuklarına göstercek olan varmı bak ben bunu kullanıyordum gibisinden
çocuklarıma zaten şuan gösteriyorum
O zamana çıkarsak torunlara inşallah

ben n73 mü rafa kaldıracam ileride karşılaştırmak için zamanın telefonuyla geleceğin telefonu

özel çelik kasa siparişi verdim ben satılır mi bu gelecekte çok para edecek

hlldll

Üye
Ben Çalar saat yerine koydum hoperlore baglı oh mis .d

tayo01

Üye
    Konu Sahibi

çocuklarıma zaten şuan gösteriyorum
O zamana çıkarsak torunlara inşallah
Ben Daha 17 yaşımda olduğum için bundan 7 sene sonra diyelim erimesse bende göstermeyi planlıyorum

- - - Eklendi - - -

özel çelik kasa siparişi verdim ben satılır mi bu gelecekte çok para edecek

Aynen Ben 2. el olarak almıştım Babam hiç yardım etmedi öğrenciyiz bide Yazın kazandığım Parayı verdim

HAM ZA

Üye
ne vardı teknoloji bu kadar gelişmese havamız olurdu bak 5800 var lan

modası geçmiş diye bir kavram olabilir ama o telefon işe yaramayacak diye bir şey denilemez E72 ve N73ME var bence iş görüyor , QWERTY klavyeli telefonların teknolojisi geçmez..

Aynen Ben 2. el olarak almıştım Babam hiç yardım etmedi öğrenciyiz bide Yazın kazandığım Parayı verdim

o zaman onun değeri daha çok dokunma bile ona hemen kutusuna koy kutuyu kasaya o kasayıda bankaya götür özel kasaya koysunlar şaka maka satmam bu telefonu

- - - Eklendi - - -

ilk çıktığında aaa şu telefona bakk neymiş ayağı vardı sonra puf oldu

tayo01

Üye
    Konu Sahibi

o zaman onun değeri daha çok dokunma bile ona hemen kutusuna koy kutuyu kasaya o kasayıda bankaya götür özel kasaya koysunlar şaka maka satmam bu telefonu

Hatırası Çok Tabi Satılır Nokianın en Parlak Olduğu Dönemler İyi Hatırlıyorum İphone 1 den iyidi 5800 hava atıyodum iphone 1 olanlara

- - - Eklendi - - -

modası geçmiş diye bir kavram olabilir ama o telefon işe yaramayacak diye bir şey denilemez E72 ve N73ME var bence iş görüyor , QWERTY klavyeli telefonların teknolojisi geçmez..
Bence İş görme telefonla Ne yaptığına Bağlı Telefona Güzel uygulama istiyosan İş görmüyor.Arama-mesaj-müzik için diyosan Gideri Var

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Adamlar Çıkartacağı telefonlar 4-5 yıl Önceden Planlıyolar Hepsini yavaş yavaş sunuyo ki para kazansın şuan kim bilir ne telefonlar üretildide satışa sunulmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...