Öneri Art mı dalvik mi sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Art mı dalvik mi sizce hangisi
G3 de arta aldım fakat sanki sarjı daha çok yiyo gibi geldi gerci %30 da geçtim arta ama sizce artın + yada - yönlerini denediyseniz birlikte paylaşalım bu arada ram kullanımı 2200 lerden 1300 lere kadar düştü oyun felan açmadım yarın tam gün inceleme yapıcam

Son düzenleme:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Dalvik sanal makinesi kod derlemelerini JUST IN TIME – JIT adında bir derleyici ile işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu derleyici modelinde uygulamar sadece açıldıklarında derleniyor ve uygulamanın açılış süresinde gecikmeler oluyor. Dalvik’in aksine ART sanal makinesi ise AHEAD OF TIME – AOT adında bir derleyici kullanıyor ve bu derleyici uygulamaları en başta yüklenmeleri esnasında derliyor. Böylece uygulamalar önceden önbelleğe alındığı için açılma esnasında yeniden derlemeye gerek kalmıyor. Böylece gözle görülür bir ilerleme kaydediliyor.

Performans artışı sağlasa da, ART sanal makinesi henüz çok yeni ve eksik noktaları yok değil. Önbellekleme yapıldığı için, ART çalışmak için daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyuyor.

13 Ocak 2014 tarihinde yazılmış bir yazıdan alıntı.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve vegatablo
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Art ama hazır değil

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Evet bazı oyun ve uygulamaları açmıyor

Invoke

Invoke

Üye
ART şarjı daha fazla yemez hatta aksine daha iyi bile gidiyor.

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Benim telde ekran cok yiyo bende baya bi ugrastim artin ne farki var bakim diye daha cabuk gibi geldi

NEXUS

NEXUS

Üye
art

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arete

byAndroid

byAndroid

Üye
Art kullaa sansim olmadi suanlik mecbur dalvik

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
G3 de art kullanan oldumu hiç

reflex

reflex

Üye
S4 minide lolipop kullaniyorum dalvik, art nin yaninda coluk cocuk gibi kaldi :D

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
bu gece keşfettim bu olayı. m8 kullanıcısıyım 2 hafta oldu dalvik'te kullanıyormuşum. bu gece art'a aldım bakalım bir de bunu deneyeceğim

Üst Alt