Uygulama Armv7 Oyunlarını Armv6 da Oynayın Armv6 yı Armv7 ye Yükseltme !

Sponsorlu Bağlantılar

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
Armv7 Oyunlarını Armv6 da Oynayın Armv6 yı Armv7 ye Yükseltme !
Merhaba Arkadaşlar Çok Süper Bir Bilgi ile karşınızdayım. Başlıktan da Anlaşılacağı Gibi Armv6 Telefonunuzu Armv7 ye Yükseltebileceksiniz nasıl mı ? PaShaBeyi FArkıyla Başlayalım ;

--İlk Olarak Telefonunuza Root Explorer ,
--Bu Programı Kullanabilmeniz İçin Root Yetkiniz Olması Gerek ,
--Root Explorer Açın System Klasörüne gidin Yukarıdaki Seçeneğin R/W olması lazım,
--System Klasörüne Girdikten Sonra Orda Build.prop adlı bir dosya olacak dosyanın üzerinde elinizi tutun ve open with deyin,sonra çıkan seçeneklerden open text editor deyin ve sonra açılacaktır , ro.product.cpu=armeabi yazacak onu şu şekilde silip değiştiriyoruz 'ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a' ve alt satırına ro.product.cpu=armeabi2 yazarak ekliyoruz,
--Ve Son Adım Kaydedip Çıkalım Daha Sonra Telefonu Yeniden Başlatalım , Google Play'e Girdiğinizde Çoğu Oyun Artık Telefonunuz İçin Uygun Gözükecektir !

Samsung Galaxy Y Modelinde Denenmiştir Yakında Video da Ekleyeceğim !

• Beğen
Tepkiler: alisait07 ve bymen07

blacktalon

blacktalon

Üye
evet Build.prob ile tel modeli değişiyor ve markette çoğu oyun açılacaktır ama ram ve gpu yu kandıramıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: alisait07 ve bymen07
PriZm

PriZm

Üye
Bunu yapmanız gerçekte işlemcinin mimarisini arttırmayacaktır

+

işlemciyi v7 gibi gösterip bir emülatör gibi kastıracaktır.

Bunu biliyorsunuzdur herhalde..

• Beğen
Tepkiler: bobis, muozka ve Superfan
Superfan

Superfan

Üye
Root yapman şart gibi.Neyse.Sen şunu konuyu bir incele.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsunuz...

Mcsilifke

Kapalı Hesap
1. peki telefon zarar görür mü?
2. bir de o oyunlar açılacak mı?(temple run, bia gibi)
3. geri ayarlanabilir mi?

1 .Riski vardır ama kesin bozulcak diye bise yok.
2 .Galaxy ace , y , gio , mini , fit gibi cihazlarda sadece bia açarsın oda kasar zaten armv6 oyunudur
3 .Geri ayarlanabilir

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
1 .Riski vardır ama kesin bozulcak diye bise yok.
2 .Galaxy ace , y , gio , mini , fit gibi cihazlarda sadece bia açarsın oda kasar zaten armv6 oyunudur
3 .Geri ayarlanabilir

Aynen dediğin gibi ayrica ekran uyumluluk sorunları da var tabi ama onu ayarlayabiliyorsun ...

bilal72

bilal72

Üye
benim tel bozuldu klavye gitti hiçbir uygulama yükleyemez oldum yeniden yazılm yüklemek zorunda kaldm..( galaxy s5570i)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
benim tel bozuldu klavye gitti hiçbir uygulama yükleyemez oldum yeniden yazılm yüklemek zorunda kaldm..( galaxy s5570i)

Kardeşim ben yazdım ekran uyumluluk sorunları olur diye ama bende sorunsuz çalıştı (galaxy y)

bilal72

bilal72

Üye
sorun deil benim için s5570i kullananlar denemesin diye yazdm yoksa çok super bir bilgi
emegine sağlık :)

enterneoll

enterneoll

Üye
bende bişey sandım :(

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Aynen dediğin gibi ayrica ekran uyumluluk sorunları da var tabi ama onu ayarlayabiliyorsun ...

hiç bulaşmamaapk en mantıklısı .. Zaten armv6 uygulama desteği bitti artik 5 para etmez bu cihazlar...

kapakli511

kapakli511

Üye
Yaptım ama hala göremiyorum oyunları ? ? ?

- - - Eklendi - - -

galaxy y de yaptım telefon bozuldu galiba krdş tekrar düzeltsemde klavye flnda gelmedi ..

yunusbulet

yunusbulet

Üye
Evt bende yaptim klavye gitti ama sorun degil saol ise yariyor gameloft oyunlarinin cogu gozukuyo

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar önceki yorumlara bakarsanız belirttim uyumluluk sorunları olur diye lũtfen dikkat edin...

yuxexexy

yuxexexy

Üye
deneyelim bakalım ama zaten işlemciyi kandıramayız ama :D

kapakli511

kapakli511

Üye
ya boşuna yapmayın oyunları gene görmüyor play storede :S

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi