arladaşlar zune hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
arladaşlar zune hakkında yardım
telefon 2 haftadır bende ne güncelledim ne dosya attım öyle bebek gibi duruyor hala

lumia 800 bu arada.

şimdi ingilizcem orta derecede var neti kurcaladım anladım birşeyler ama resmi sitesinden kayıt oluyorum zuneyi indirmek için fakat mail gelmiyor onaylama kodu ?

nerden yapıcaz bunu bi bilen eden varsa işlem sırası ne olucak kısaca söylerseniz çok sevinirim gerçekten .

Sen Zune'yi Baska Siteden Indir .. Onay Kodu Ne .?

Konu Sahibi
indirebilmek için mailden gelen kodu yaz diyor kod filan yok nokianın kendi sitesinde.

papakudioflu

Emekli Yönetici
spam olarak algiladigi icin mail gozukmez. Gereksizleri kontrol et mail oraya gelmiştir.

Konu Sahibi
yok gereksizde filanda yok başka mail adresleri yazdım ki onlarda önceden engellenen bir durumda söz konusu değil. pc den bakıyorum gmail hotmail hiçbirisine gelmiyor hayret ettim şimdi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tamam hallettim o meseleyi şimdide farklı meselelerle ugrasıyorum çıldırmak üzereyim

zuneyi kurdum girdim. düzenlemeleri yapıyorum falan filan. sevdigin müzik gruplarını seçtirtti bana herneyse.

usb tele takınca şu uyarı geliyor , ingilizce yazanı çevirdim az çok " windows 7 için zuneyi indirin " tıklayıncada şu geliyor http://g1208.hizliresim.com/10/q/c4u6z.png

nedir wp7 nin benle sorunu ya hehehe

Telefonun Bilgisayarin Gorebilecegi Sekildeki Dosyalari Yukluyorduk Windows ..

Mesela Telefonu Takinca Turkce : Yeni Aygit Bulundu, Yazilimi Yukleniyor Seklinde Uyarilar Cikar ..

Onlara Baktin Mi Hicc .?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...