arladaşlar zune hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
arladaşlar zune hakkında yardım
telefon 2 haftadır bende ne güncelledim ne dosya attım öyle bebek gibi duruyor hala :D

lumia 800 bu arada.

şimdi ingilizcem orta derecede var neti kurcaladım anladım birşeyler ama resmi sitesinden kayıt oluyorum zuneyi indirmek için fakat mail gelmiyor onaylama kodu ?

nerden yapıcaz bunu bi bilen eden varsa :D işlem sırası ne olucak kısaca söylerseniz çok sevinirim gerçekten .

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sen Zune'yi Baska Siteden Indir .. Onay Kodu Ne .?

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
indirebilmek için mailden gelen kodu yaz diyor kod filan yok :D nokianın kendi sitesinde.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
spam olarak algiladigi icin mail gozukmez. Gereksizleri kontrol et mail oraya gelmiştir.

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
yok gereksizde filanda yok :D başka mail adresleri yazdım ki onlarda önceden engellenen bir durumda söz konusu değil. pc den bakıyorum :D gmail hotmail hiçbirisine gelmiyor hayret ettim şimdi :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tamam hallettim o meseleyi şimdide farklı meselelerle ugrasıyorum çıldırmak üzereyim :(

zuneyi kurdum girdim. düzenlemeleri yapıyorum falan filan. sevdigin müzik gruplarını seçtirtti bana herneyse.

usb tele takınca şu uyarı geliyor , ingilizce yazanı çevirdim az çok " windows 7 için zuneyi indirin " tıklayıncada şu geliyor http://g1208.hizliresim.com/10/q/c4u6z.png

nedir wp7 nin benle sorunu ya :D hehehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Telefonun Bilgisayarin Gorebilecegi Sekildeki Dosyalari Yukluyorduk Windows ..

Mesela Telefonu Takinca Turkce : Yeni Aygit Bulundu, Yazilimi Yukleniyor Seklinde Uyarilar Cikar ..

Onlara Baktin Mi Hicc .?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt