Arkaplandaki Uygulamaları Kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biyturs_OnSr

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplandaki Uygulamaları Kapatma
Normalde geri tuşuna bastığımızda kapanıyor ancak mesela müzik dinlemeden veya kamerayı açmadan önce 2 saatte %1 azalıyorsa müzik dinleyip geri tuşuna basa basa çıktıktan sonra 2 saatte %2-3 azalıyor. Tahminimce bunlar arkaplanda çalışmaya devam ediyor. Var mı bunları kapatmanın bir yolu, veya sebebi başka bir şey mi ?

Ayrıca telefonun şarjı bana pek uymuyor. Normalde her gece veya 2 gecede bir şarja takardım ama 920 ile geceleri %30 civarı oluyor, batarya tam boşalmadan tekrar şarj etmek istemiyorum. Bir sorun olur mu tam boşalmadan şarj etsem veya tam dolmadan şarjdan çıkarsam ? Bir yerlerde okuduğuma göre artık pek bir zararı yokmuş ama yinede bir sorayım dedim.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bak arka plan görevleri var(Ayarlarda).ordan arka planda çalışan uygulamaları engelleyebilirsin.
Şöyle söliyim.Telefonla işin bittimi wifiyi kapat bosuna çalışmasın aynı şekilde diğer uygulamalarda.

karaelci

karaelci

Üye
Müzik dinledikten sonra tamamen kapatmak için Kill My Music adlı bir uygulama kullanıyorum. Müziği durdurduğumuzda kilit ekranında dahi ses tuşuna bastığımızda halen müziğin orada olduğunu görüyoruz. Bahsettiğim uygulama (şimdilik sadece duraklatabildiğimiz, tamamen durduramadığımız) müziği durdurmaya yarıyor. Ayrıca Mix Radioyu açıp geri çıktığımda arkaplanda şarkıyı yüklemeye devam edip etmediğini henüz bilmediğim için bu uygulamayı kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt