Biyturs_OnSr
Üye
Arkaplandaki Uygulamaları Kapatma
Normalde geri tuşuna bastığımızda kapanıyor ancak mesela müzik dinlemeden veya kamerayı açmadan önce 2 saatte %1 azalıyorsa müzik dinleyip geri tuşuna basa basa çıktıktan sonra 2 saatte %2-3 azalıyor. Tahminimce bunlar arkaplanda çalışmaya devam ediyor. Var mı bunları kapatmanın bir yolu, veya sebebi başka bir şey mi ?
Ayrıca telefonun şarjı bana pek uymuyor. Normalde her gece veya 2 gecede bir şarja takardım ama 920 ile geceleri %30 civarı oluyor, batarya tam boşalmadan tekrar şarj etmek istemiyorum. Bir sorun olur mu tam boşalmadan şarj etsem veya tam dolmadan şarjdan çıkarsam ? Bir yerlerde okuduğuma göre artık pek bir zararı yokmuş ama yinede bir sorayım dedim.
Ayrıca telefonun şarjı bana pek uymuyor. Normalde her gece veya 2 gecede bir şarja takardım ama 920 ile geceleri %30 civarı oluyor, batarya tam boşalmadan tekrar şarj etmek istemiyorum. Bir sorun olur mu tam boşalmadan şarj etsem veya tam dolmadan şarjdan çıkarsam ? Bir yerlerde okuduğuma göre artık pek bir zararı yokmuş ama yinede bir sorayım dedim.