Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Lord darkness

Lord darkness

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatma
Arkadaşlar ben telefonda bir çok uygulama kullanıyorum ve arkaplanda çalışıyorlar ve şarj çabuk bitiyor "menü tuşuna basınca gözükmeyenlerden bahsediyorum" istediğim tek dokunma ile hepsini kapatsın.

jiyan65

Üye
Arkadaşlar ben telefonda bir çok uygulama kullanıyorum ve arkaplanda çalışıyorlar ve şarj çabuk bitiyor "menü tuşuna basınca gözükmeyenlerden bahsediyorum" istediğim tek dokunma ile hepsini kapatsın.

menü tuşunu basılı tutunca açık olan uygulamalar çıkıyor ordan kapatabiliyorsun bazı uygulamalarda yanı sonradan yüklediğin uygulamalar gözükmeyebilir onlarıda uygulamaya gidip öyle kapatıyorsun

Lord darkness

Lord darkness

Üye
    Konu Sahibi
menü tuşunu basılı tutunca açık olan uygulamalar çıkıyor ordan kapatabiliyorsun bazı uygulamalarda yanı sonradan yüklediğin uygulamalar gözükmeyebilir onlarıda uygulamaya gidip öyle kapatıyorsun
ne yazdığımı görmedin herhalde benim amacım tek dokunuş ile kapatmak gidip menü tuşu ve uygulamadan kapatmayı biliyoruz herhalde kısa yol gibi birşey uğraşmadan kapatsın ve arkaplanda senin görmedin işlemlerde oluyor onlarıda kapatsın istiyorum

jiyan65

Üye
öyle bir şeyin olduğunu zannetmiyorum Biraz hayali gibi geldi

Lord darkness

Lord darkness

Üye
    Konu Sahibi
bunda hayali olacak birşey yok :D netqin antivirüsde bu özellik var zaten açıyorum tıklıyorum sonlandırıyor ama kendisini sonlandırmıyor bunun için istiyorum zaten

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi kaç tane task manager olması lazım. Ben görmüştüm ama ismini hatırlamıyorum

CABBAR

CABBAR

Üye
AppStop arka planda çalışan uygulamaları kapatıyor. Forumda var ben kullanıyorum. Telefonu kapatıp açtığımel kullanmadığım 5-6 program oluyor muhakkak onları kapatıyorum bu uygulama ile. Işine yarayabilir

• Beğen
Tepkiler: Lord darkness

jiyan65

Üye
bunda hayali olacak birşey yok :D netqin antivirüsde bu özellik var zaten açıyorum tıklıyorum sonlandırıyor ama kendisini sonlandırmıyor bunun için istiyorum zaten

elle tutuyor musun gözle görüyor musun o zaman haYALI :):):)

larten123

larten123

Üye
aşpstop ya da belle extra buttons kullan

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
appstop en iyisi.

najanaja

najanaja

Üye
en sağlam jbak taskman mesela uygulamalar arkada açıkken menüye basılı tutup taskman iaç sonra istediğin uygulamaların üstünde uygulama ayarlarını seç menüden orda arka planda sonlandır var onu tıkladınmı pro arkaplana geçtiği an taskman kapatıyo proyu hem hem gizlide olsa arkada çalışan bütün işlemleri görebilirsin ben bunu kullanıyorum ve gayet kullanışlı mesela teli ilk açtığımızda ajanda saat kamera gibi bazı uygulamalar otomatik açılıyo ve arkada açık kalıyo ben hepsine arka planda sonlandır yaptım tel açılınca hepsi arkada otomatikman kapanıyor.

Lord darkness

Lord darkness

Üye
    Konu Sahibi
en sağlam jbak taskman mesela uygulamalar arkada açıkken menüye basılı tutup taskman iaç sonra istediğin uygulamaların üstünde uygulama ayarlarını seç menüden orda arka planda sonlandır var onu tıkladınmı pro arkaplana geçtiği an taskman kapatıyo proyu hem hem gizlide olsa arkada çalışan bütün işlemleri görebilirsin ben bunu kullanıyorum ve gayet kullanışlı mesela teli ilk açtığımızda ajanda saat kamera gibi bazı uygulamalar otomatik açılıyo ve arkada açık kalıyo ben hepsine arka planda sonlandır yaptım tel açılınca hepsi arkada otomatikman kapanıyor.
tam benim istediğimde buydu :tşk: kurdum telefona ama bu tuşlu telefonlar için herehalde ve çalışan işlemleri göstermedi sadece çalışan uygulamayı gösterdi

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
tam benim istediğimde buydu :tşk: kurdum telefona ama bu tuşlu telefonlar için herehalde ve çalışan işlemleri göstermedi sadece çalışan uygulamayı gösterdi

ektekini kullan kardeş sen nerden baktın bilmiyorum ama dokunmatik destekliyor multidil seçenekli ayarlardan tr seçersin kurduktan sonra hepsi bittikten sonra çalışan bi uygulamanın üstünde seçeneklere bas ordan program kuralları orda arka planda sonlandır onu tıkla taskmani kapatınca yani arkaplana o uyguladığın proyu kapatıyor artı yine aynı yerde görünmesini istediğin veya istemediğin uygulamalrı seçebilirsin yine pro kurallarında en üstte görev listesinde yazar asla gözterme hep göster gibi seçenekler var. ve bütün çalışan herşeyi görmek için araçlar işlemler veya iş parçacıklarınıda seçebilirsin ama bisürü şey çıkacak karşına orada telin orjinal ve senin yüklediğin uygulamaların bütün çalışan parçalarını görebilirsin biraz da sen kurcalayarak çöz bakalım :)

Ekli dosyalar

Lord darkness

Lord darkness

Üye
    Konu Sahibi
kurulmadı olmuyor şöyle bir hata verdi"Yüklenemiyor . Sertifika tarafından kısıtlanıyor." diye hata veriyo

najanaja

najanaja

Üye
kurulmadı olmuyor şöyle bir hata verdi"Yüklenemiyor . Sertifika tarafından kısıtlanıyor." diye hata veriyo

unsigned olduğu için kardeş sonundaki signed a bakma telim hackli deilken kendi sertifikamla sertifikalamıştım o yüzden sonunda signed yazıyo yani aslen unsigned sertifikan yok mu yada tel hacksizmi? ikiside yoksa kuramazsın bi bakayım signed varsa onu da ekliyeyim :oke:

- - - Eklendi - - -

maalesef signed yok kadeş.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ram yönetici diye bir uygulama var türkçe uygulamalar bölümünde ingilizcesini bilemediğim için yazamadım kusura bakma onu indir... Hem arka plandaki uygulamaları görüyon kapatıyon hem de zaman ayarlayıp otomotik kapattırabiliyosun... Ayrıca ram in çalışma durumunu da takip edebiliyorsun...

- - - Eklendi - - -

Aklıma geldi RamBlow diye bir program ara sitede çıkar...

• Beğen
Tepkiler: Lord darkness
Lord darkness

Lord darkness

Üye
    Konu Sahibi
Ram yönetici diye bir uygulama var türkçe uygulamalar bölümünde ingilizcesini bilemediğim için yazamadım kusura bakma onu indir... Hem arka plandaki uygulamaları görüyon kapatıyon hem de zaman ayarlayıp otomotik kapattırabiliyosun... Ayrıca ram in çalışma durumunu da takip edebiliyorsun...

- - - Eklendi - - -

Aklıma geldi RamBlow diye bir program ara sitede çıkar...
:tşk: tam istediğim uygulama :tşk:

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Önemli değil kardeşim yükledin kullandın mı nasıl?

Üst Alt