Arkadaşlar ben telefonda bir çok uygulama kullanıyorum ve arkaplanda çalışıyorlar ve şarj çabuk bitiyor "menü tuşuna basınca gözükmeyenlerden bahsediyorum" istediğim tek dokunma ile hepsini kapatsın.
ne yazdığımı görmedin herhalde benim amacım tek dokunuş ile kapatmak gidip menü tuşu ve uygulamadan kapatmayı biliyoruz herhalde kısa yol gibi birşey uğraşmadan kapatsın ve arkaplanda senin görmedin işlemlerde oluyor onlarıda kapatsın istiyorummenü tuşunu basılı tutunca açık olan uygulamalar çıkıyor ordan kapatabiliyorsun bazı uygulamalarda yanı sonradan yüklediğin uygulamalar gözükmeyebilir onlarıda uygulamaya gidip öyle kapatıyorsun
bunda hayali olacak birşey yoknetqin antivirüsde bu özellik var zaten açıyorum tıklıyorum sonlandırıyor ama kendisini sonlandırmıyor bunun için istiyorum zaten

tam benim istediğimde buyduen sağlam jbak taskman mesela uygulamalar arkada açıkken menüye basılı tutup taskman iaç sonra istediğin uygulamaların üstünde uygulama ayarlarını seç menüden orda arka planda sonlandır var onu tıkladınmı pro arkaplana geçtiği an taskman kapatıyo proyu hem hem gizlide olsa arkada çalışan bütün işlemleri görebilirsin ben bunu kullanıyorum ve gayet kullanışlı mesela teli ilk açtığımızda ajanda saat kamera gibi bazı uygulamalar otomatik açılıyo ve arkada açık kalıyo ben hepsine arka planda sonlandır yaptım tel açılınca hepsi arkada otomatikman kapanıyor.
kurdum telefona ama bu tuşlu telefonlar için herehalde ve çalışan işlemleri göstermedi sadece çalışan uygulamayı gösterditam benim istediğimde buydukurdum telefona ama bu tuşlu telefonlar için herehalde ve çalışan işlemleri göstermedi sadece çalışan uygulamayı gösterdi

kurulmadı olmuyor şöyle bir hata verdi"Yüklenemiyor . Sertifika tarafından kısıtlanıyor." diye hata veriyo
kurulmadı olmuyor şöyle bir hata verdi"Yüklenemiyor . Sertifika tarafından kısıtlanıyor." diye hata veriyo

Ram yönetici diye bir uygulama var türkçe uygulamalar bölümünde ingilizcesini bilemediğim için yazamadım kusura bakma onu indir... Hem arka plandaki uygulamaları görüyon kapatıyon hem de zaman ayarlayıp otomotik kapattırabiliyosun... Ayrıca ram in çalışma durumunu da takip edebiliyorsun...
- - - Eklendi - - -
Aklıma geldi RamBlow diye bir program ara sitede çıkar...
tam istediğim uygulama