} Arkamdan Atıp Tutan Şahıslara Sesleniyorum {

Sponsorlu Bağlantılar

researcher

Üye
isim verilmesi gerek... kim konusmussa "su konusmus densin"...

yoksa anlamsız ...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
ben bugüne kadar bir yanlış görmedim görende duymadım,söz konusu olduğu biryerede rastlamadım çok büyük bir yanlışlık var ortada ,,,,,,,şu an zaten konuda da bayan üyelerimiz yorumlarından anlaşılıyor.

kısacası çekemiyorlar bence.

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
DiaBLoS™;1720361' Alıntı:
Boşver Mustafa , takma bu konuları...Bizler kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz..Anca konuşmayla , atıp tutmayla kalırlar..Ne demişler ;

Basit insanlar şikayet ederler , aciz insanlar ise iftara ederler..O yüzden bizler kimin , ne olduğunu oldukça iyi biliyoruz...( Bende )

Boşverrrrrrr..!
çok doğru

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Mustafayı tanımasamda yazdığı yazıyı okuduktan sonra ne kadar gücüne gittiğini anladım.İftiraya kurban gitmenin nedemek olduğunu biliyorum. Kardeşim canını sıkma sen bak keyfine kafana takma ;).O iftirayı atan kişi ise yazılan yazıları okuduktan sonra yerin dibine geçicektir eminim merak etme ;)

Sidretül Münteha

Üye
™ мγdяєaм ---Nadide ve pisicikk ile birlikte en samimi olduğum bayan üyemizdir. Cinsiyet ayırt etmeden herkesle çekinmeden diyalog kurabilen ender üyelerimizdendir.. Son zamanlardaki yorumlarına dikkat edenler Melek'teki değişimin çok çabuk farkına varırlar.Eğer ona da farklı yaklaşmışsam buyursun söylesin..

Başta Şunu Demek İstiyorum. Bana Hiç Bir Zaman Rahatsızlık Vermeyen, Saygısızlık Etmeyen,
Kalbımı Kırmayan, Arkamdan Konuşmayan Bir Sevdiğim Arkadaşımdır. Üzülüyorum Buu Duruma,
Durduk Yere Arkasından veya Arkamızdan Konuşanlar Lafımm Sizlere Madem Adamsınızz Çıkın Şurda Konuşun Sizz Eğer Adamsanız Burdaa Herşeyii Belirtiniz !!! Hani Diyosunuz Yaa Ben Adamım Ben Bu Sitedeki Kişilerin Alasıyımm Dee Nee Duruyosunn Konuşş Meydan Sende Be Aslanım.
Benım En Korktugum Seyy Yanlıs Anlasılmamdır, Arkamdan Durduk Yere Konusulmasıdır, Ben Ne Kadar Korktukcaa Ne Kadar Uzak Durdukcuu Bunları Yasıyorum.Benım Arkamdan da Konuşanlar Oldu.
Konuşuyolarda Konuşmayaa Devamm Yanlızz Benım Icımm Rahatt Çünkü Bü Dünyanın Burası Varsa Öbür Tarafıda Vardır. O Zaman Arkamdan Ahkam Kesıp Laff Tutanlarr Sizee Söyluyorum.
Sizlerle Çok Güzell Hesaplasıcam. Samimiyetı Mi Yanlıss Görüp 14-15 Yasındakı Cocuklar İle Adımızı Cıkartan Adamlara Diyorum. Amaa Adam Degıl Adam Olsaa Zatenn Surdaa Milletın Arkasından Ahkam Kesmez. Dikkatınımı Bısey Cektı .. Bu Güzel Sitede Aile Diyolar Yaa ... Kurbanınız Olayım Aile Demeyin ! Çünkü Bu Şahıslar Burda Oldugu Surece Aile Kavramınaa Girmiyor. Yazık Acıyorum Vallahı, Mustafa Sen İyiliğin, Dostluğun, Arkadaşlığın, Yardım Severliliğin Hakkında Söyledıgımızz Kelımeler Yetmez Sen Alnı Öpülcek Bi İnsansın. Bende Söylüyorum Gözde Gibi Çekinmiyorumda,
Defalarca Konuştum Mustafa İle Camda Açtım Görüştümde Kendısını Çok Güzel Tanıttı Her Zaman Her Insanın Yanındadır. Kimsenın Arkasından Ahkam Kesmez ! Kımseyı Kıskanmaz, Kıskanmıs Olsaydı Eğer Şuan Bu Konuyu Mertce Acmazdı ....

Dikkatımı Ceken Birşey Dahaa Varr Bu Sitede,
Kızlarr Değil ! Erkekler Olsaa Dahıı Ne Bıı Bayan Uyemız Icın Ne de Erkek Üyemız İçin Emın Olun Arkasından Konuşulma Olmamıştır Olamazda !! Dikkat Ettiğim Şuu Bazı Erkekler Afedersınızz Ağzımı Bozucam Amaa Karıı Gibii Milletın Arkasından Konusan, Yalan Söyleyen, Kendıne İnandırmayı Başaran, Durduk Yere Laff Cıkartan Erkekler Karı Gibi Dedıkodu Yapıyosunuz " Erkek Üyelerımızın Hepsi İçin Gecerlı Degıl Bu Lafım İçlerınde Adam Gıbı Olanı Var. Kimin Nee Oldugunu Ben Artık Bılıyorum O Yüzden Adam Gibi Olanlar Üstüne Alınmasın. Şuann Benn İçimdekı Nefretıı Kusuyorum Susamıyorum Olmuyorr Cunkuu Haksızlıgaa Gelemıyorum Ben Buu Site İçin Ağladım Evet İtiraf Ediyorum Cocuklarr Gibi Hıckıra Hıckıraa Ağladımm Cunkuu Durduk Yere Yanlıss Anlasılmak İsdemıyorum Amaa Oo Ben Adamım Dıyee Dolasanlar Sayesınde Bunları Yasıyorum, Yasıyoruzz Emın Olun Bunlar İçimizde İken Yasamayada Devam Edicez. Sitede Cok Aktıf Oldugum Zamanlar Vardı Artık Olamıyorum Dıkkat Ettıseynız Cunku Bunları Yasadıkca Insanlardan Sogudum Kıme, Hangı Uyeye Nasıl Yaklasacagımı Artık Bılmıyorum Benn Üyeye Canım Desemde, Demesemde Adımı Durduk Yere Cıkartıyolar. Bende İtiraf Ediyorum Benım İlk Siteye Tanısmak İçin Açtığım Konunun İçersinde Bilee Sankıı Yıllarcaa Tanıyorcasına Her Hangi Bir Üyeye, Canımlı Cicimli Konuşmuşumdur, Benım Yapım Buu Ben Hiç Bir Zaman Soğuk Olamam Benıım Cevremde Benım Ailem İçersınde Akrabalarım Dahıl Arkadaslarım Benım Sıcakk Bı Insan Oldugumu Bılır. Ben Kendı Ailemdekı Abilerıme veya Benden Kucuk Kardeslerıme veya Yasıtlarıma Her Zaman Canımlı, Bitanemlı Konusurum, Benn Buyumm Abıı Ben Yedisimde Ne İsem Yetmişimde de, Öyle Olucam Hiç Kimse Benı Degıstıremez.
Fakat Ben Kendı Dusuncelerım İle Değiştim Bu Olaylar Yuzunden, İnsanlardan Soğudum, Nefret Ediyorum, Kin Duyuyorum, Kımseyee Güvenemıyorum İnsanlara Bakış Açım Değişti.

Bi Olayda Var. Sitenın Baslarından Berı Resımlerıme Laff Edenler, Sizene istediğim Yerde Çekilirim Size Mi Düşmüş Nerde Çekileceğim ! Yiğenım Sünet Oldu Resım Cekıldım Yatagın Üstünde Nee Buu Senın Adamlıgın Bumuu Hee ? Senn Adamm Olsann Zatenn Bu Menfaat İçli Şeyii Düşünmezsinn Bee Hanıı Senn Adamsın Yaa Adam Olsann Bunlarıı Demezsın Adamsan Gell Banaa Söylee Arkamdann Konusmaa ! Melek Resım Icın Nıye Orda Yer Aldıı Demezsın. Yemın Edıyorum Sizlerıı Sizin Gibi Düşünen İnsanlarıı Allaha Havalee Ettım Bir Tekk Oo Zamann Hesaplaşcazz Bee Aslanımm Konuss Dıcemm Ordaa Sanaa Konuss Oo Zaman Yiyosa Konuşş Eyy Alalh'ım İnşallah O Günlerırı Görürüz Görürüzde Senin Oo Yerın Dıbıne Sokayım.

Ağlıyorum Çünküü Senın Gibi İnsanlar Bıktım Bıktık, Olan Bizim Gibi İnsanlara Oluyorr Utanın Vallahı Adamım Dıyıp Dolastıgınız Yerlerden Utanın Oo Kadarr Yalancısınkıı Sitenin Kurdu Olmusun Herkesın Arkasından Laff Yapıyosun ve Ağlayarak Üzülerekk Dile Getiriyorum Burdakı Adamm Gibi Adamlarıda Kendıne İnandırmısın Yaa Onlarda Sanaa İnanıyorr Yaa Helal Olsunn !

Mustafa Özürr Diliyorum Senden, İçim Gercekttenn Dolu Senın Arkandan Konusan Adam Degıl Bunu Herkes Bılıyor. Amaa Susamadımm Affett Olur Muu ? Ben Yaşamasam Daha İyi Benım Yeterıncee Sorunlarımm Varr Allah Kahretsın Benn Suan Aılemı Dusunuyorr Olmalıyımm,
Milletın Bızım Arkamızdan Uydurmasını Degıl, Gücüm Yok Artık Böylee İnsanlarlaa Uğraşmayın,
Allah Korkunuz Varsa Cıkın Konusun Bee Burdaa Allah Icın Yalvarıyorum Cunkuu Artık Yoruldum Gucum Yok Eskı Melek Yok Canıma Tak Ettı Sunu Bılıyorum Kı,

Gün Gelirrr Devran Döner, Bu Yaptıklarında Elbelt Bi Gün Sana Döner Be Aslanım ;)

Ben Lafımı Ortaya Koyarım ... Beğenen Alır Gider ..

Beğenmeyen Bırakır Kaçar..! Kaçar Amaa Adam Değilse Kaçar !

Mustafa Üzülme Dert Etme Arkadaşım . . . Böyle İnsan Çok Elbet Onada Dönecek Bunlar,
Benım Göz Yaşlarım Bunlara Değmezzz ! İçim Rahat Benim Sizlerle Hesaplascaz Oo Günü Bekleyin ;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mustafa abi sen rahat ol bak bu kadar insan senin için ne kadar güzel şeyler yazmış ... Senin ne kadar iyi ve dürüst olduğunu yazmış herkes ... Kimsenin aklında kuşku yok kimsenin aklında soru işareti yok :) seni tanıyan biri değil zannedersem sana böyle sözler söyleyenler ... Sen sıkma tatlı canını abi rahat ol :) bu siteye yeni kaydolan birisi bile bu mesajları okuduktan sonra senin nasıl birisi olduğunu anlar ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Seninle sohbetim olmamış !

Ben birşey biliyorsam kendim hakkında en iyisini yine ben biliyorumdur ve burdan yalan söyleyecek halim de yok , lütfen birilerini karalamak için mesaj yazma !

Burda birşey söylemişsem ;
o söylediğim şey yaşanmış olayın temelidir ;)

Evet benimle sohbetin olmamıştır zaten bende böyle bir sohbet olduğunu iddia etmedim. Bir üyeyi karalamak? Bunca yıldır duymadığım bir lafı söylüyorsun, 5 senedir böyle bir şey olsa çok kez dile getirilirdi ve burada olmazdım.

Ben de bir şey söylüyorsam yönetimde olduğum için ve yönetimden ayrılma sebebin hakkında bir şeyler bildiğim için yorum yapıyorum. Sadece şunu belirttim, ayrılmanızın üyelerin karalaması, iftira atmasıyla alakası yoktur. Bu yanlış bilginin üyelere belirtilmesi rahatsız etti...

Ayrıca bölüm yöneticiliği bir nevi ilk girişten sonra deneme süreci denebilir, dolayısıyla olmamıştır yollar ayrılır yönetim babında. Bundan sonrasında ise farklı şeyler düşünmeye gerek yoktur, denedik olmadı en güzel ve doğru cevaptır. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Profilime bıraktığın notla geldim, başlığını düzenlemeni tavsiye ederim, ardışık veya tekrarlı konu başlıklarını düzenliyoruz biliyorsun mustafa.

Birisi arkandan konuşuyorsa bunu umursama, çünkü en yakınım dediğin kişiler de konuşur, en uzağındakilerde. Herkesle derdini paylaşma, biri sana yakın olduğunu bile söylemesin ;) Yüz verilmemeli her kişiye :) Bozma moralini, sağlıcakla kal..

Nazy

Nazy

Üye
olur böyle şeyler
çekemeyenler herzaman vardır
benimde başıma gelmişti benzer şeyler

PCKopaT™

Üye
Ayrıca forumdan biriyle çıksa ne olacak herkez kendinden sorumlu böyle şeyleri konuşanlar bence asıl kendileri yapıyor çok eminim.
Böyle şeyleri kafana takma sonucta robot değiliz.
Boşver herkez senin nasıl biri olduğunu biliyor. :oke:
Konuşan konuşsun boşver :)
İsim versen güzel olurdu en azından siteden uzaklaştırılırdı .:sn::@

Pure Life

Pure Life

Üye
Kimse bayan üyelerimizi bu duruma getirmeye hakkı yoktu. Getirenler elbet cezasını çekecekler. Biraz daha konuyu tutacaktım Mustafa ama özür dilerim meleğin bu mesajından sonra konuyu kitlemeliyim artık. Buraya yazılan her mesaj meleğe göz yaşı olarak dönecek. Sizin daha fazla zarar görmenizi istemiyorum.