arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recaizade

recaizade

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar..
telefonun batarasını çıkarmadan sim kartı düşürülerek kontörün gitmeden görüşme yapılabilir mi?ben denedim ve 3-4 dk görüşülebilyormuş..sizin dahi ve yaratıcı fikirlerinizi bekliorum.sizce hat düşmeden yapılabilir mi?? bu yönetem ...teşekkürler recaizade:sn::sn::sn:

--------------- Ekleme ---------------

önemli bir not : batarya tamamen çıkarılmadan;hattınız açık bir şekilde sim kartınızı düşürerek kontörün gitmeden görüşme yapılır mı?? recaizade

xkadir61

xkadir61

Üye
sen simkartla konuşmaya başlayıp çıkartmaktan bahsediyorsun herhalde?
bir ara öyle söylenimler vardı. ama bence çıkartma başarısı göstersende. senin kontörler. konuştuğun kadar hattından düşer.

mesela bir sms çekince. sms yollanana kadar 5-6 saniye geçer. senin sms'e gönder dedikten sonra.
telefon gönderildi iletisini vermeden bataryayı ve sim kartı çıkart. ve online işlemden kontörünü sorgula bak gidiyormu gitmiyormu.
yani konuşma senin simkartın üzerinden start almışsa ve henüz sonlandırılmamışsa. kontör düşmeye devam eder.
simkart denilen olay sadece bir STARTERDİR.
yani florasanlar starter olmadan yanmaz. ama yandıklarında starter sökülürse. güç kesilene dek yanmaya devam eder.
bilmem anlatabildimmi.

recaizade

recaizade

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu yöntem eski tip telefonlarda oluyor.konuşmaya başlamadan önce yapacaksın.oluyor dostum

tabi bu yöntem caiz değildir.

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşım dediğin şey.bankamatikten katsız işlemle para çekmek gibi birşey.
katsız para çekebilirsin ama fatura extrene GELİR.

cool_eagle

Üye
eskiden bi motorola wardı onda dnedim. sim i çıkarınca kesildi görüşme olacağını sanmam

safakk

safakk

Üye
sen simkartla konuşmaya başlayıp çıkartmaktan bahsediyorsun herhalde?
bir ara öyle söylenimler vardı. ama bence çıkartma başarısı göstersende. senin kontörler. konuştuğun kadar hattından düşer.

mesela bir sms çekince. sms yollanana kadar 5-6 saniye geçer. senin sms'e gönder dedikten sonra.
telefon gönderildi iletisini vermeden bataryayı ve sim kartı çıkart. ve online işlemden kontörünü sorgula bak gidiyormu gitmiyormu.
yani konuşma senin simkartın üzerinden start almışsa ve henüz sonlandırılmamışsa. kontör düşmeye devam eder.
simkart denilen olay sadece bir STARTERDİR.
yani florasanlar starter olmadan yanmaz. ama yandıklarında starter sökülürse. güç kesilene dek yanmaya devam eder.
bilmem anlatabildimmi.
valla bu açıklamanın üstüne bir şey denemez bence :) tebrik ediyorum kadir abi :oke:

schumici

schumici

Üye
bence öyle bişey olamaz

recaizade

recaizade

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım para çekmen için ilk önce şifeni ve hesap kartı numaranı girmen gerekir ve bu işlemler sonucu söylediğin durum ortaya çıkar.Benim dediğim şey ise çok farklı.eski ericsson tip telefonda kendim denedim.Sonucada ulaştım.HERŞEY SİZİN ELİNİZDE...Türk milleti olarak herşeyi başaracağımıza inanıyorum.Örneğin banka hesaplarını boşaltan hacker arkadaşlar gibi.her türlü tedbire rağmen FBI gibi kurum ve kuruluşlara rağmen başarılabiliyor...çalışan yapar dostum....

yapar da bu durum da bende göz altına alınır mıyım?????

alınmam galiba.

? ya olursa

schumici

schumici

Üye
arkadaşım para çekmen için ilk önce şifeni ve hesap kartı numaranı girmen gerekir ve bu işlemler sonucu söylediğin durum ortaya çıkar.Benim dediğim şey ise çok farklı.eski ericsson tip telefonda kendim denedim.Sonucada ulaştım.HERŞEY SİZİN ELİNİZDE...Türk milleti olarak herşeyi başaracağımıza inanıyorum.Örneğin banka hesaplarını boşaltan hacker arkadaşlar gibi.her türlü tedbire rağmen FBI gibi kurum ve kuruluşlara rağmen başarılabiliyor...çalışan yapar dostum....

yapar da bu durum da bende göz altına alınır mıyım?????

alınmam galiba.

? ya olursa
sen işini sağlama al yinede boşver uğraşma bu işlerle;)

recaizade

recaizade

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim katılıyorum

kaan0

kaan0

Üye
bana mantıksız geldi çünkü annemin eski telefonu son zamanlarında kendi kendine sim kartı takın diyodu (sim takılıyken) o yüzden konuşmalar yarım kalıyodu telefon 2100 mı neydi

edit:harf hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt