arkadaşlar YENİ bir anna sorunu daha n8i olanlar içeri!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar YENİ bir anna sorunu daha n8i olanlar içeri!!!!!!!
Arkadaşlar anna 024.001 ovi den 250 mb küsürlük olan güncellemeyi pc ile telf. yükledim herşey tamam sonra telf.ndan baktım 2 güncelleme daha var biri 24 küsür diğeri 26 mb küsür olan 2 güncellemeyi de kurdum telefona sorunsuz yüklendi mis gibi oldu telf. ama sonra gün içinde birden bire sim kartı takın uyarısı geldi ve telefon yeniden kapanıp açılacak yazısı geldi kapandı açıldı ama sonra hat yok hatsız modda telf. bu arada telf.kendi kendine reset problemi gibi oluyor ancak pin kodu istiyor ben telf.tekrar kapatıp açtığımda sorun yok bende anlamadım bir de ben güncel sürümü yüklemişim değilmi arkadaşlar?son bir soru telefona format olayı iki çesitmiş soft ve har format olarak bunları yapsam telefon garanti kapsamından çıkar mı bir de nasıl oluyordu yardım ederseniz sevinirim herkese iyi forumlar

Barış Grc

Barış Grc

Üye
2 Türlü Formatta Da Garantiden Çıkmaz . Bu Arada Ben Annayı Kurdum Kuralı Hiç Bir Problem Yok . Gayet Memnunum .

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
gkyrn

gkyrn

Üye
sim kartını düzgün taktığına emin misin?bazı arkadaşlarda böyle sorunlar olmuştu simkart temassızlığından dolayı. sim kartı çıkarıp yeniden takmayı dene bi önce. ayrıca soft ve hard format telefonu garantiden çıkarmaz.ayarlar,telefon,telefon yönetimi,orjinal telefon ayarları ndan geri yükle ve sil ve geri yükle seçeneklerinden yapabilirsin soft ve hard formatı

benighted

benighted

Üye
soft format telefonun ayarlar bolumundeki veri sil ve geri yukle dir bunu yapmaniz telefonu garanti disi birakmaz ve telefon baya rahatliyor.bunu yapmadan once yedek almayi kesinlikle unutma butun pro.lar resim muzik kisacasi butun veriler siliniyor.

trontr

Üye
Simkart biraz oksit lenmiştir belki. Çıkatr iğneyle biraz kazı sarı yerleri. Yada yenisini al

Uruloki

Uruloki

Üye
ya ben 1/2 güncellemesini hala yükleyemedim

forbidden5

forbidden5

Üye
2 Türlü Formatta Da Garantiden Çıkmaz . Bu Arada Ben Annayı Kurdum Kuralı Hiç Bir Problem Yok . Gayet Memnunum .
bendede hiç bi problem yok fazlasıyla memnunum umarım sizde sorunlarınızı çözersiniz telefon miss gibi :D akıyor annadan beri :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ya anna komple sorunlu valla herkesde bi sorun çıkartıyo bende de telefon açılması hatalı diyordu dün belleyi yükledim sorunsuz hızlı hem de bazı eksiklikler var ama annadan iyidir :) özellikle netin tamamen senin kontrolun altında olması

seyfipasa

seyfipasa

Üye
annayı risk almak istemeyen yüklemesin çoğu telde sorun cıkıyor.belleyi bekleyin gelir oda bi ara :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ovi dende telden de denedm olmuyor 1402 kb lik bir kısım var onu yüklemiyor bir program ne olduğunu bulsam çözücem

mfb2

mfb2

Üye
ovi dende telden de denedm olmuyor 1402 kb lik bir kısım var onu yüklemiyor bir program ne olduğunu bulsam çözücem
Dostum ben flashla attım turkçe annayı telden güncelleme görmüyordu pcden baktım ovi sutie 3 güncelleme gördü anna 1/2 sosyal diye yükledim sorunsuz illede kafana takıldıysa sende bi dene flashdan sonra pc suiteden yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt