Arkadaşlar Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım
Benim N73 hafıza kartını görmüyor bazen görüyor onda da disk yazma hatası tüm veriler silinicek diyor. Hafıza kartını telefonda biçimlendirdikten sonra telefon görmüyor şuan telefon hafızasıyla idare ediyorum garantiye verdim tık etmedi bi telefoncuya gösterdim bi program eksik dedi vede virüs var dedi telefona hiç bi anti virüsü yükleyemiyorum LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

POWER

POWER

Üye
Konuyu yanlış yere açtığınız için onaylanmamış. Lütfen konu açarken dikkat edelim.
Sorununuza gelirsek eğer çözüm yolunu soru-cevap şeklinde vereceğim.

Başka hafıza kartı denediniz mi ? Sorun hala devam ediyor mu ?
Etmiyorsa sorun hafıza kartındadır başka bir telefondan biçimlendirin.sorun çözülür!
Ediyorsa sorun telefonumuzda telefona hard format atmayı deneyin anti-virüsler şu aşamada işinizi görmez.Hard format ise telefon kapalıyken (şarj tam olsun) * 3 yes açma tuşuna basılı kalın ve atın.Sorun çözülür!
Etmiyorsa yani sorun devam ediyorsa o zaman garantiye verin telefona flash atsınlar(yazılım).sorun çözülür!

İyi şanslar :)

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş bilmiyordum nereye açılacağını

teşekürrler

POWER

POWER

Üye
umarım sorun çözülmüştür. İyi forumlar :)

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Malesef kardeşim sorun devam ediyor garantiye verdiğimde 2 ay orda kalıyor normal bi telefoncu halledebilirmi ve hallediyorsa sizce masrafı ne kadardır..

POWER

POWER

Üye
Kendinizde Flash attırabilirsiniz. Nokia software updater ile usb bağlantı kablosuyla yapabilirsiniz. Telefonunuzun bilgilerini pc suit ile yedekleyin. Telefonunuzun şarjını tam oalrak doldurun. Hafıza kartını çıkarın. Telfonun geçerli profilini GENEL yapın. Nokia software updateri açın telefonu usb den bağlaın. ve güncelleştirme işlemini yapın. Eğer güncelleştirme bulunamadı derse siz yinede yükleyin.

Kolay gelsin...
Eğer bu işlem sırasında pc donar,elektrik gider ya da çağrı vs gelirse telefonunuz ciddi zarar görür. Bu yüzden tavsiyem bu işlemi gece sizi kimsenin aramadığı bir saatte yapın. Laptop ta yapmak en mantıklı olanıdır.

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt