Arkadaşlar yardım samsung d880 aldım yeni neler yapabilirim....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prens_paffstar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım samsung d880 aldım yeni neler yapabilirim....
ARKADAŞLAR YARDIM SAMSUNG D880 ALDIM YENİ NELER YAPABİLİRİM....

SELAM ARKADAŞLARR D 880 ALDIM YARLARI OLSUN MENÜ OLSUN GERÇEKTEN GÜZEL TELEFON BEN MSN YÜKLEME ŞANSIM VARMI SAMSUNG D 880 E NASIL GÜZELLİKLER İLAVE EDEBİLİRİM SEVGİLERLEE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.......:bilmem:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. :oke:

Forumlarımızda büyük harf kullanmamanız gerektiğini belirtmek isterim. D880 telefonunuza msn yükleyebilirsiniz. Telefonunuz java tabanlı olduğundan mig33 yüklemenizi tavsiye ederim.

İyi günler, iyi forumlar...

prens_paffstar

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. :oke:

Forumlarımızda büyük harf kullanmamanız gerektiğini belirtmek isterim. D880 telefonunuza msn yükleyebilirsiniz. Telefonunuz java tabanlı olduğundan mig33 yüklemenizi tavsiye ederim.

İyi günler, iyi forumlar...

tesekkürler dostum yeniyim kusuruma bakma uyardığın için tesekkürler fakat mig 33 ü nasıl neyle samsung d 880 e yükleyebilirim msn yüklersem faturama para yazarmı bilgi verirsen sevinirim ilgin için tesekürlerr.....

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
Bir an önce kurtul o cihazdan..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
tesekkürler dostum yeniyim kusuruma bakma uyardığın için tesekkürler fakat mig 33 ü nasıl neyle samsung d 880 e yükleyebilirim msn yüklersem faturama para yazarmı bilgi verirsen sevinirim ilgin için tesekürlerr.....

Tabiki faturanıza ücret yansıyacaktır. 60 KB Turkcell'de 1 kontör olarak ücretlendiriliyor. Eğer dosya alışverişi yapmazsanız 1 saatte 1 kontör civarı bir tutar oluşur. Çok fazla bir yansıma olmaz.

Samsunglara program yüklemeyi forumlarımızda arama yaparak bulabilirsiniz. Mig33'de aynı şekilde sitemizde mevcuttur. :oke:

yanks

yanks

Üye
Bir an önce kurtul o cihazdan..

ilk olarak bunun gibilere inanma da ne yaparsan yap bende aldım 2,5 aydır da kullanıyorum her telefon gibi dustugu zaman takılmalar yasıo sadece

10 userinden 10 denilebilir bu tel icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt