Arkadaşlar Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Lütfen...
Arkadaşımdan iphone 3g aldım. şarkı resim falan atcam ama itunes da sync diyorum.backing up yazıyor.2 saat falan bekliyorum.ama dolmuyor bi türlü.en son bağlantı kayboluyor. nasıl yapabilirim?

1 saat bekledim ama ancak bukadar doldu...

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım edebilecek birisi :((

hakankurban

hakankurban

Üye
itunesi kaldır yeniden yükle olmazsa aynı versiyonu tekrar yükle yine olmazsa başka bilgisayarda yap restoreyi
pc ne format at

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
2 tane bilgisayardan denedim. itunes i 2 defa kaldırıp yeniden yükledim 1 kere de eksi versiyonunu yükledim yinede sonuç değişmedi :((

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
telefon jailbrkli. nasıl restore yapabileceğimi bilmiyorum.birisi bana anlatabilirse minnettar kalırım :(. aldığım arkadaş telefona appstore üzerinden ücretli uygulamalar indirmiş.authorize yapamıyorum telefonu. o yüzden uygulamaları bilgisayara transfer edemiyorum.bu yüzden back up yapamıyor olabilirmi? 5 hakkı da dolmuş. nasıl sıfırlayabilirim hakkımı?

ku99

Üye
telefon jailbrkli. nasıl restore yapabileceğimi bilmiyorum.birisi bana anlatabilirse minnettar kalırım :(. aldığım arkadaş telefona appstore üzerinden ücretli uygulamalar indirmiş.authorize yapamıyorum telefonu. o yüzden uygulamaları bilgisayara transfer edemiyorum.bu yüzden back up yapamıyor olabilirmi? 5 hakkı da dolmuş. nasıl sıfırlayabilirim hakkımı?

Telefonun sürümü kacta??? yurticimi yoksa yurtdisimi???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...