maxpayne_gs
Üye
arkadaşlar yardım lazım kafa karıştı biraz :)
arkadaşlar bende creative'in 2+1 i var şu anda ama değiştiricem artık yeterli gelmiyo onun yerine ne alacağıma karar veremedim ...yardımcı olurmusunuz lütfen..
öncelikle laptop için alacam ve 1+1 2+1 5+1 farketmez sadece seste sorun olsun istemiyorum.... arkadaşım X530 aldı ama beni pek tatmin etmedi diye bilirim ses çok dağınık geldi bana onun için 1+1 2+1 daha mantıklı geliyo şuanda
biraz araştırdım ve bi kaç seçenek buldum kendime ;
CREATIVE I - TRIGUE 3300 TITANIUM 2.1
CAMBRIDGE SOUNDWORKS MEGAWORKS 550 THX 5.1
logitech X540
microlab solo6
JBL CREATURE III
JBL SPYRO
bunların fiyatı biraz yüksek herlde ama bütçem 200 TL ancak eğer değerse biraz daha arttıra bilirim
bunlardan biri olabilir yorumlar iyiydi sadece hangisi beni daha iyi tatmin eder bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yada başka bi seçenek suna bilirsinz sadece son ses açtığımda hiç bir rahatsız edici ses duymak istemiyorum.... 1+1 2+1 5+1 farketmez sadece bütçeme göre bana en mantıklısı hangisi olur onu bulmaya çalışıyorum diyebilirim ...dediğim gibi laptopta kullanıcam yani sürekli müzik ve film
öncelikle laptop için alacam ve 1+1 2+1 5+1 farketmez sadece seste sorun olsun istemiyorum.... arkadaşım X530 aldı ama beni pek tatmin etmedi diye bilirim ses çok dağınık geldi bana onun için 1+1 2+1 daha mantıklı geliyo şuanda
biraz araştırdım ve bi kaç seçenek buldum kendime ;
CREATIVE I - TRIGUE 3300 TITANIUM 2.1
CAMBRIDGE SOUNDWORKS MEGAWORKS 550 THX 5.1
logitech X540
microlab solo6
JBL CREATURE III
JBL SPYRO bunların fiyatı biraz yüksek herlde ama bütçem 200 TL ancak eğer değerse biraz daha arttıra bilirim
bunlardan biri olabilir yorumlar iyiydi sadece hangisi beni daha iyi tatmin eder bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yada başka bi seçenek suna bilirsinz sadece son ses açtığımda hiç bir rahatsız edici ses duymak istemiyorum.... 1+1 2+1 5+1 farketmez sadece bütçeme göre bana en mantıklısı hangisi olur onu bulmaya çalışıyorum diyebilirim ...dediğim gibi laptopta kullanıcam yani sürekli müzik ve film