Arkadaşlar yardım edin pc oyun oynarken çok donuyor bunun üstesinden nasıl gliriz :(

Sponsorlu Bağlantılar

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edin pc oyun oynarken çok donuyor bunun üstesinden nasıl gliriz :(
Arkadaşlar bunu nasıl yapıcaz ben leptop kullanıcısıyım 2 gb ram falan var ama oyun oynarken çok donuk donuk oluyor bunu halledebilecegimiz bir program yokmu? bi al atın ya :S

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Merhaba Arkadaşım Büyük İhtimal PC'de Virüs Var.Avira Antivirüs Programı İle Tarama Yapmanı Öneririm.

Revengeful

Emekli Yönetici
Alper eğer cs de donuyorsa normaldir, pc de sorun yoktur söyleyim :D

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
yok cs degil bu arada taramadan geçireyim şimdi bi dk

Consul9

Consul9

Üye
oyun oynerken güç kaynağına takılı olsun aksi taktirde çok kasar isterse 4 gb ramin olsun ve ayrı zamanda arka planda virüs programına flan tarama yaptırırsan yine donma sorunu yaşarsın baktın yine olmuo oyunun çözünürlük ayarlarını düşür misal ben cod.6 oynarken çok donuyodu baktım ayarlardan oyunun en yüksek grafik ayarlarında oynuyomuşum :D çözünürlüğü düşürdüm düzeldi :D

x1bc

x1bc

Üye
ya arkadaşlar ekran kartını neden es geçiyorsunuz eğer 64 bitlik ekran kartı var ise yada çipsetle tümleşik bir ekran kartı kullanıyorsan o yüzden donar yok eğer ekran kartım 128 bit yada 256 bit diyorsan directx 9.0c 2010 yükle sorun kalmaz.everest diye program var bak ordan sistem özelliklerine.ekran kartının kaç bit olduğunu öğrenmek istersen gpu adlı programı çalıştır o sana söyler.bit hızı veriyolu hızıdır ne kadar yüksek olursa o kadar süper ötesiii.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
34 bit :S

_enqin_

_enqin_

Üye
kardeş laptopların çogunda ekran kartı yoktur 256 megabayt çakma onboard ekran kartı vardır 2gc ram neymiş hepsinde var aldınmı bilen biliyle alacaktınlaptoplara ekran kartıda takılmaz pek fazla oyun oynayamazsın

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
kardes bu donma meselesini naısl kaldırırz sölesene yaw :D

x1bc

x1bc

Üye
700 800 lira verip harici bir ekran kartı alman gerek böylece sorun kalmaz.fiyat aşırı yüksek çünkü her diz üstü bilgisayara harici kart takamıyorsun

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
34 tabanlı GPU FSB hızı yok.Sen başka biryere bakmışsındır ya da çin malıdır. :)

Ekran kartının marka ve modelini belirtirsen sorunun kaynağı anlaşılabilir.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Nedved ben bilgisayardan anlamamki bana biraz yardımcı olabilirmsin?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sorunu anlamak için donanımlar test etmek lazım.Laptop açıldığında servis dışı kaldığı için kurcalama yazık edersin.Servisine gönder.

_enqin_

_enqin_

Üye
kardes bu donma meselesini naısl kaldırırz sölesene yaw :D

kardeş bilgisayarın kötü ,se çöpe atacan iyi birşey alacan o zaman karkar :D
bilgisayarın iyi birşey ise direcx 10 yükle
en son gine donuyor ise windows xp yükle çünkü oyunlar windows 7 vista da daha çok özellik istiyor

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
KArdes Nividiya die bi pro varmıs Kafam karıstrdı pcden anlamıyorum ben onu bi halledek yaw :S

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Nvidia diye Ekran Kartı var onun driveri vardır? programdan kastın Driveri galiba :)