Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Yardım Edin Lütfen Uzantılar Hakkında!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Farukk
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Edin Lütfen Uzantılar Hakkında!
SELAM ARKADAŞLAR BENDE 6300 VAR JAR UZANTISI CALİŞTİRDİĞİNİ BİLİYORUM BASKA NE UZANTILAR CALİŞTİRİYOR ACABA MESELA RAR I HANGİ TEL.LER KULLANIYO FALAN.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!
--------------- Ekleme ---------------
Kimse Bişi Yazmadı???
yusufucan
Üye
Benim Bildiğim 6300 Sadece Jar Uzantısı Çalıştırıyo...
Symbian işletim sistemli teller ise SİS JAR VE JAD uzantılarını çalıştırıyor..
novitec
Üye
bnm bildiğim nth uzantısıda çalıştırır çünkü s40 bnm tel (6280) arkadaşın tele (6300) tema attım nth rahatlıkla açtı
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
jar
Hellboy®
Üye
rar i calıstırabılen telefon yok rar ancak programla acılabılır ve o programlar sıtede mevcut
arkadaşım senin telefonun series 40 işletimine sahip oyun ve programlarda jar ve jad dosyalarını
temalarda ise nth uzantılı temaları kabul eder
rar ve zip gibi uzantısı olanlarda sıkıştırma dosyalarıdır ki telefonlarda sadece series 60 yani smybian işletim sistemi olan telefonlar açar umarım yardımcı olabilmişimdir saygılar
yasirarslan
Üye
sadece Jar çalıştırır Ama rar ve zip dosyaları için java pro sitede mevcut
kardeş şu java pro yu sitede bulamadım atabilirmsn yada yol gösterirsen çok ii olur tşkrlr
fth_kexin
Üye
temalarda nth destekler oyun prog gıbı seylerde ıse java destekler
p-siko mobile
Üye
6300 da sadece jar çalışır başka birşey çalışmaz...
!!!MotorHead!!!
Üye
arkadaşım 6300 oyunlarda ve programlarda jar ve java temalarda nth uzantılarını çalıştırır. Rar bir depolama klosürüdür. rarları ancak telefonuna program atarak açabilrsin.