arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Le4deR

Le4deR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim :(
kardeşlerim benim bir 6600 ım var. malumunuz bekleme modunda sag ve sol seçim tuşlarına kısayol atayabiliyoruz(kamera, galeri vs...) ama sadece telefonun orjinal programlarını kullanabiliyoruz. ben de kendi yukledıım programları koymak istiyorum. bunun için bir program vesaire bişeyler var mı? yardımcı olabilir misiniz. şimdiden teşekkür ederim.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben 6600 kullandım...Ve senin istediğin şeyi bende yapamıyordum...Biraz araştırdım..O dediğin şey olmaz..Çünkü senin yüklediğin program C: veya E: sürücülerine yükleniyor...Fakat telefonun kendi programları Z: veya D: klasörunde yani telefonun kendi sistem dosyası olarak görünüyor ...İnşallah Yardımcı olabildim.:)

Le4deR

Le4deR

Üye
    Konu Sahibi
acaba programları Z veya d ye yukelemenın bi çaresi yok mu?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu soruyu soracağına emindim:) cevap: yok:)

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
tyeline uyumlu smart settings programı işini görecektir

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
evet ama oldada sadece sağa veya sola menü koyuyosun.
sonra içine 10 tane farklı program koyuyosun menüyü açmana bile gerek kalmıyor...kolay gelsin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İyide adam smartsettings 'i istemediki daha doğrusu onun isteği bu değil ,mesajı iyi okursanız....

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İyide adam smartsettings 'i istemediki daha doğrusu onun isteği bu değil ,mesajı iyi okursanız....

Canım kardeşim konuyu tekrar okudum...Arkadasımız burda telefonun kendi orjinal programlarının haricinde kendi istediği birtakım programlar atamak istiyor sağ ve sol seçim tuşlarına...Bunu da şuan için sadece smart settings yapabiliyor...

Le4deR

Le4deR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşlerim yardım etmek istediğiniz için çok teşekkür ederim. smart settings ile yaptıklarım şu anda benım için yeterlı oldu. ama 6600 da bu kısayol menusu cok cabuk bozuluyor. kalıcı birşey yapılır yakında umarım. tekrar tekrar çok teşekkür ederım hepinize saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt