Arkadaşlar yardım edermisiniz. Kafayı yiycem şuan

Sponsorlu Bağlantılar

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edermisiniz. Kafayı yiycem şuan
Ya arkadaşlar telefonu bozdum snaırım. Annayı sevmedim. Eski versiyonu yükleyim dedim. Oda kesildi
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lir-n8-uzerinden-anlatilmistir-30-441267.html bu konudan.
İlk baş denediğimde waiting for usb cable falan dedi. Phoenixten downgrade ayarımı var acaba. Telefon açılmadı sonra.
Sonra deadphoneusb flash denedim. Ondada Usb den görmüyor telefonu.

şu siteye bakıpta denemiştim.

Allah rızası için yardım lütfen
---------------------------
Recover
The mobile device is not detectable after flash operation. To recover, follow these instructions:

1. Disconnect USB cable
2. Connect USB cable
3. Press OK

Tamam İptal
Recovering phone
Initializing
Warning: Unable to communicate to product after flashing
Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...

Biriniz yardım etsin arkadaşlar lütfen.

omer.1310

omer.1310

Üye
sitede bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var ben yeni yeni öğreniyorum geçen arkdaşlardan yardım alıp telefonu eski haline getirmeyi başardım yardımcı olmaya çalışayım.... aynı şey 1-2 gün önce banada oldu ben phonex 2011 kullanıyorum NO CENNECTİON olacak bağlantı file>open product diyeceksin ben c6-01 kullanıyorum mesela RM-718 sende telefonuna uygun olanı seçeceksin daha sonra flashing sekmesinden firmware update yi seçeceksin dead phone usb flashing seçili olacak product code ları felanda seç refurbish diyeceksin ben yaparken usb görmedi benim telefon açma kapama düğmesine basınca açılır gibi oluyodu ve bilgisayar usb bağlantısını kuruyodu öyle yaptım tanıdı ve işlem devam etti yada istersen usb kablosunu çıkarıp bidaha tak o anda belki düzelir ama bu konuda formdaki arkadaşlardan bilgi al çünkü bi sorun olup olmayacağını tam olarak bilmiyorum kabloyu çıkarıp takınca.... inş yararlı olur bilgiler

eRdaL.

eRdaL.

Üye
anna ve belle den pr 1.0 dönme konusundan bak arkadaşım oradan yapabilirsin

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
takıp çıkarsamda yine aynı. Dediğini bi deneyim cevabını yazarım

----------Eklendi @ 10:53:09 ---------- Yazıldı @ 10:48:13 ----------

anna ve belle den pr 1.0 dönme konusundan bak arkadaşım oradan yapabilirsin
Telefon açılmıyorki. usb den bile görmüyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
normaldir açılmaması dead flash atacaksın

eRdaL.

eRdaL.

Üye
hocam daha önce hiç başına gelmedi galiba dediğim gibi dead flash atacaksın dediğim konu ya bak anlatıldığı şekilde dosyaları indir orada dediğim gibi flash anlatımı varmı bilmiyorum ama dead flash diye ararsan nasıl yapıldığını bulursun

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
hocam daha önce hiç başına gelmedi galiba dediğim gibi dead flash atacaksın dediğim konu ya bak anlatıldığı şekilde dosyaları indir orada dediğim gibi flash anlatımı varmı bilmiyorum ama dead flash diye ararsan nasıl yapıldığını bulursun
Evet hocam ilk defa başıma geldi. O dedğin anna ve belleden 1.0a dönme konusunun linkinin yazabilirmisin zahmet olmazsa.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
şu anda bulunduğun bölümde üst konu

----------Eklendi @ 11:29:37 ---------- Yazıldı @ 11:27:22 ----------

Symbian ANNA ve BELLE downrgrade (PR1.0 a geri dönmek)

Dampierre

Dampierre

Üye
dead phone, adi ustunde olu telefon. Oluler calismaz :D dead phone flash oluyu canlandir :D dead phone flash atmayi ogren gerisi kolay. Ayrica nokialarda eski fw ye donulmez bazi istisnalar disinda. Benden onceki mesajdaki konuda ihtiyacin olan bilgi mevcut

tuzluca76

tuzluca76

Üye
bak kardes dead phone yapabilmek için scann products un üstünde connections olucak oraya gir ve karşına usb ve no connection seçenekleri olucak, usbye bir kere tıkla ve ardında delete ye bas sonra apply yap. Sonra open product de rm versiyonun neyse onu tıkla mesela n8 için RM-596 yı seç ve telefon varmış gibi frimware update yap ardında ... ya bas ve product dosyasında pr 1.0 olursa onu görücek ve pr 1.0 a tıkla sonra dead phone flasha tik at sonra refublish ya birkaç saniye sonra telefonun açma düğmesine bas diyecek birkere bas çek sonrasını program halledicek ve bitince teli açıcaksın :)

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz saolun. Sorun birazda bende. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html burdaki product codeyi kullanmıştım. Benim telefonunki farklıymış. Benim telefonun flash dosyalarını navi den indirip phoenix ile software upgrade yaptım ve düzeldi. Annayı yükledi tekrar. Software upgrade in altıdnaki R ile başlayan tuşuda denedim ama hata verdi.cis frost metal diye bi product code var benim telefonda. PR 1,2 versiyonuna dönmek istiyorum ama tekrar bozarım diye korkuyorum :D

engin_erg

engin_erg

Üye
dead flash atarken zaten telefon açılmıyor açılmayan telefonuda zaten usb'den göremez bu nedenle conneting usb olmaması lazım bağlantı şeklini no connet yapmalısın

rizabakir

Üye
ta dhampir nasil hallettin kardes,ayni sorun bende de var.benim telofon inglitere patentli yanliz.butun gun ugrastim tik yok,bi yardim lutfen

delrico

delrico

Emekli Yönetici
telefon açılmıyorsa en kolay çözüm hard formt atmak ;)

lolaman

lolaman

Üye
bence hard format en son çözüm ve mümkünse hiç denenmemeli

rizabakir

Üye
arkadaslar sonunda basardim.azimle sey yapapn betonu deler bosuna dememisler :) ama tek yapmaniz gereken,telefonda olan versiyonla flash atmak,eger belle yukluyse,sizde tutup benim gibi anna veya pr 1.2 ile falan flash atmaya kalkarsaniz olmaz.ayni surumle atinca islem basarili oluyo.saygilar

Castiel91

Üye
arkadaslar sonunda basardim.azimle sey yapapn betonu deler bosuna dememisler :) ama tek yapmaniz gereken,telefonda olan versiyonla flash atmak,eger belle yukluyse,sizde tutup benim gibi anna veya pr 1.2 ile falan flash atmaya kalkarsaniz olmaz.ayni surumle atinca islem basarili oluyo.saygilar
ü

"yoo" diycem buna dostm.. benm n8 e nası flash atarsan at problem olmuyo :) belleden 1.2 ye.. annadan 1.2 ye vs.. nema problemo :)

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar c7 için nasıl downgrade yapılabilir.