Tavsiye Arkadaşlar Windows Phone forumundan Ayrılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem iPhone 5S hemde Lumia 920 kullanıcısıyım inan 920 10 kat daha iyi çekiyor günün her vaktinde. Ama 5S çok seri çekiyor kamerada tek artısı 5S in bu.

Tepkiler: kaltintop ve Esendağlı
Hem iPhone 5S hemde Lumia 920 kullanıcısıyım inan 920 10 kat daha iyi çekiyor günün her vaktinde. Ama 5S çok seri çekiyor kamerada tek artısı 5S in bu.
Ben birkaç kez hem gece çekiminde hemde gündüz çekiminde i5 ile kamera karşılaştırması yaptım,her defasında L920 tartışmasız başarı sağladı.5s için bişiy diyemem,denemedim

Tepkiler: kaltintop
Arkadaşımıza yeni alacağı telefonun hayırlı olmasını diliyoruz.

WP'ye alıştıktan sonra çoğu insana diğer sistemler nedense demode geliyor. Bu nedenle eksikleri nedeniyle sistemden ayrılanlar bir süre sonra geri dönüyorlar. Kullanıcıları bu dalgalanmaya maruz bırakmadan, kalıcı olarak sistemde tutma konusunda top artık Microsoft'ta. WP8.1 ile yapabildiğinin en iyisini yapması lazım. Yoksa pek çok kullanıcısını dönmemek üzere küstürecek. Tamam akıcılığı, hızı ve modernliği hoş ama insanlar biraz da diğer sistemlerdeki gibi özgürlük ve geniş hareket alanı istiyor. Donanım ve mağaza konusunda diğer sistemlerle olan ara hızla kapanırken, "sistemin kendisinde" hala kullanıcıların beklediği sıçrama yapılamadı.

Umarım önümüzdeki bahar yaz döneminde güzel gelişmeler olur. İnsanlar ayar ve sistem özellikleri yönünden de bekledikleri şeylere kavuşurlar. Herkesin gözü artık Microsoft ve 8.1 güncellemesinin üzerinde. Herkes çok şeyler bekliyor. Bakalım neler olacak...

Tepkiler: YkPkY, ArMaGeDdOn_87, 4MaGuS ve 3 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...