Tmobile
Üye
bencede uzatmıyalım ama iphone 4s de 512mb ram nasıl herşeyi alıyor bunu açıklayın ?ona 3gb ramde yetmez anca 4gb ram bırakta onla kasmasın artık herkezin anlamadı bir şey var android teller o kadar program yükleyince avaş deniyorsa genel olarak oyunlarda niye kasmıyor sizce optimizasyon yapılıyor peki bir oyun açtıgınızda diğer uygulamalara geçmek kolay oluyormu peki pek sanmıyorum wp gelelim şuankadar wp kullanıp o kadar program yükleyip yavaş diyen varmıdır genel olarak sanmıyorum yoktur ancak oyunların bazılarında kasıyor sizce bu neden buda optimizasyondan kaynaklı olabiliyor tabiki burda grafik işlemci etkili onunda faydası var ancak siz o kadar üst model tellere göz dikerseniz ve 3gb ram isterseniz wp için bir şeylerden fedakarlık edip 512mb tellerinde herşeyi almasını beklemeyin bence buna birazda siz yani kullanıcılar yön veriyor neyse fazla uzatmıyayım
zaten androiddeykende yuvam olan Windows phone forumuna yine gelecem ya deminden beri nasıl sölesem ilk defa nokiadan ayrılıyorum diye gözüm doluyor Nokia ile aramda sanırsam duygusal bir bağ var benim çözemediğim ilk telefonum Nokia idi çünkü idi haksızlık ediyom gibi geliyor ama kariyerimi yine Nokia ile sonlandıracağımArkadaşım hayırlı olsun. Android denemek istediğini belirtmişsin. Bu pek tabi hakkın. Forumu tamamen bırakmadığını da belirtmişsin. Arada bir uğrayıp deneyimlerini yazmanı bekleriz.
ona 3gb ramde yetmez anca 4gb ram bırakta onla kasmasın artık herkezin anlamadı bir şey var android teller o kadar program yükleyince avaş deniyorsa genel olarak oyunlarda niye kasmıyor sizce optimizasyon yapılıyor peki bir oyun açtıgınızda diğer uygulamalara geçmek kolay oluyormu peki pek sanmıyorum wp gelelim şuankadar wp kullanıp o kadar program yükleyip yavaş diyen varmıdır genel olarak sanmıyorum yoktur ancak oyunların bazılarında kasıyor sizce bu neden buda optimizasyondan kaynaklı olabiliyor tabiki burda grafik işlemci etkili onunda faydası var ancak siz o kadar üst model tellere göz dikerseniz ve 3gb ram isterseniz wp için bir şeylerden fedakarlık edip 512mb tellerinde herşeyi almasını beklemeyin bence buna birazda siz yani kullanıcılar yön veriyor neyse fazla uzatmıyayım
bencede uzatmıyalım ama iphone 4s de 512mb ram nasıl herşeyi alıyor bunu açıklayın ?
Valla benim beklentimi L920 mim çok rahatlıkla karşılıyor. Sadece 2-3 uygulama olmayıversin nolacakki. Bana sunduğu kolay ve hızlı kullanım zaten bu sorunu örtbas ediyor. Oyuna gelincede oyunu tabletimden ve pc m den oynuyorum sorun kalmıyor. S4 deneyimimdeki hüsrandan sonra asla Android almam. iPhone veya Nokia'dan başkası benim için yalan.
bendede tab 3 8 inç var aynı zevki alamıyorum katılıyorum sanaÖlürüm de terk etmem zaten not 2 kullanıyorum inanın ki android Windows Phone kadar zevk vermiyor bin tane note 2 bir tan lumia 1020 yapmaz niye aldın diyebilirsin zamanında bir hatta yaparak aldım satmayı düşündüm 2000 civarında aldığım için şuan fazla Fiyatı düştüğü için gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum neyse herkese iyi forumlar
ilk zaman kasmazHtc One Almayı planlıyorum oda kasıyormu
internette hiç kasmıyor çok seri diye yazmışlar aslı varmıilk zaman kasmaz
Bazen bana da oluyor bu,diğer sistemlere geçeceğim diyorum ama ne ios nede android cihazlar bana cazip gelmiyor.Sadece 1 kez çok sinirlendim yeter dedim ve bende ilk fırsatta satacağım dedim.Ama öfkem dinince yapamayacağımı farkettim çünkü buna alıştıktan sonra diğer sistemler pek çekici gelmiyor.
ya arkadaşım haklısında lg g2yi herkes öneriyorda niyeyse htc one bana biraz daha çekici geliyorarkadaşlar şu iphone4le 4s de 512 ram şeyini sürüp durmayın ortaya. Siz de devrim gibi bir telefon yapın. Sonra sırf bir şekil değişikliğini en az 1700 Tl ye satıp pazarın %30unu alın sizin 512 telefonlarınıza da gelir. Wp mağazasının geliri ne ki yazılımcılar boşa uğraşsın? Herkes tabi ki 820 ve ustu model telefon alamaz. Bunu savunuyorsanız iphone 4s in sıfırının hala 1300 Tl olduğunu unutmayın. Geçecek arkadaşa da hayırlı olsun şimdiden. Lg G2 al derim. Androidlerin en iyisi şu an.
Android şu dalvik denen garabetten kurtulsun sonra bana stabilizeden bahsetsin. Başka bir şey demiyorum!!!ya arkadaşım haklısında lg g2yi herkes öneriyorda niyeyse htc one bana biraz daha çekici geliyorgüzel telefon sorun yaratırmı sence
ya arkadaşım haklısında lg g2yi herkes öneriyorda niyeyse htc one bana biraz daha çekici geliyorgüzel telefon sorun yaratırmı sence
G2 abimde de var bu beni en az 2 sene götürür diyor. Güzel telefon. Umarım bizim sistemde biran önce fonksiyon olarak diğer sistemlerin seviyesine gelir.bir arkadaşıma 5 ay önce one aldı, memnun kalmadı. 3 ay sonra sonra gitti g2 aldı. En az iki sene başka telefon kullanmam diyor. İyi telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?