arkadaşlar telefonu servise vericem bi bakar mısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu servise vericem bi bakar mısınız
arkadaşlar n8'imin kulaklık girişinin etrafında 3 tane çatlak oluştu bi tanesi baya büyük.yani yapılması şart.bi de sarj giriş deliğinin ekrana doğru olan kısmından küçük bi parça koptu ve sarja taktığımda sarj aletinin ucu yukarı aşağı oynuyo artık..telefon sadece bi defa düştü.sarj aletinin etrafındaki olay düşmeden kaynaklanmıyo kendi kendine oldu.şimdi size sorum nokiashopa gidip durumu anlatsam.hatta kulaklık girişini etrafında aldığımda küçük çatlak vardı ama önemsemediğim için getirmedim desem ücretsiz tamir ederler mi acaba? Daha önce değiştirten arkadaşlar ne kadar ücret verdi?

alparslan46

Üye
şimdi size sorum nokiashopa gidip durumu anlatsam.hatta kulaklık girişini etrafında aldığımda küçük çatlak vardı ama önemsemediğim için getirmedim desem ücretsiz tamir ederler mi acaba?
seni gidi gidi sende nokıa yı şedecen demi:naughty:keşke yapabilsen ama yemezler

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
ya daha önce benzer bahanelerle servise veren arkadaşlar olmuştu sonuç ne acaba:)
bi de gerçekten çok dandik bi malzeme demek ki bu kadar kolay çatladı

mcrunner

mcrunner

Üye
bendeki c7 de şarj aletinin o yanında 4 çatlak var n8 de hdmı kapagının yanı kırık :d gerçekten cok dandik :d:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
o zaman napsak ki nokiaya mail mi yağdırsak dandik yapmışsınız çatlayanlatınkini ücretaiz değiştirin diye:)
ya değiştiren arkadaşlar hdmı yazısız takıyolar demişlerdi ben o yazı kalsız istiyorum acaba o kapağı değiştirmeden kulakl girişinin etrafındaki plastiği değiştirebilirler mieğiştirmeden kulakl girişinin etrafındaki plastiği değiştirebilirler mi

----------Eklendi @ 14:40:21 ---------- Yazıldı @ 14:26:36 ----------

yok mu tecrübeli bi arkadaş?

FastBreaker

FastBreaker

Üye
hiç çekinmeyeceksin çatır çatır söyleyeceksin ben verdim n8i ekranda çizik var alt kasa tam monte edilmemiş senin de dediğin gibi üst kısımda çatlaklar var hdmi kapağı kırık. hepsini dedim ama yazdı hepsini ayrıca yazmak zorunda. kullanıcı hatasıdır yazamam derse yazılmasını istiyorum bunlar benim şikayetlerim falan de mevzur çıkar yazar :D bende de sadece üst kapağı değiştirdiler ekranı falan değiştirdiler alt kasayı görmediler sanırım milimlik bişi zaten

----------Eklendi @ 15:16:47 ---------- Yazıldı @ 15:15:58 ----------

edit:düzeltiyorum ekranı değiştirmediler yanlış yazmışım

----------Eklendi @ 15:18:38 ---------- Yazıldı @ 15:16:47 ----------

yenilenen hdmi kapağımda hiçbir sorun yok hdmi da yazıyor ikincisi geç geleceğini düşünüyosan fazla korkma benim telefon 2 haftada geldi 1 ay falan değiş yani

Uruloki

Uruloki

Üye
müşteri hizmetlerini arada saydır valla de garantisi dolmamış cihaz düşme yok bir şey yok ne iş

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar.geç gelmesinden korkmuyorum da kullanıcı hatası diyip para istemelerinden korkuyorum.bizimkiler tatilde bana bıraktıkları para anca bana yeter bi de bunun masrafını karşılayamam:)
bugün mü versem yoksa yarın pazar ya pazartesi mi versem?

debug06

Üye
arkadaşım kesin gerekli parçaları değiştirirler korkma.p.tesi erkenden ver.zaten pazar bişey yapamazlar.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardess bnm de HDMI kapagının üstünde war 1 tane catlak yaa...sen bi gösterde sonucu bi anlat bende baktrym bi..wala malzeme dandikmis yaa üst ve alttaa :s

rafet383838

rafet383838

Üye
en az 3 hafta sure verıyorlar bı de hemen dokunmatık oldugu ıcın garantı kapsamaz dıe sallıyolar dıkkat et arkadasım

saruman_me

saruman_me

Üye
bende bu yüzden sattım n8 i ama benim ki garantili değildi yurt dışından getirttim ama benim kulaklık soketinin etafında oluştu çatlaklarki ben hiç müzik dahi dinlemedim bile sert bi darbede söz konusu bile değil şimdi bölr oluyorsa yarın alo dediğimizde parçalara ayrılmasın diye sattım:D

rafet383838

rafet383838

Üye
:D walla hocam c7 kullanıyorum ben herhangı bı sorunu yok 1 2 kere dustu bısey olmadı ama her telefonda olur sert darbede ıllakı bısey

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
ya aslına bakarsanız benimki de öyle pek sert bi darbe almadı.müzik dinlerken cebime koyuyodum belki ondan olmuştur

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
n73 kullanırken telefonu düşürdüm ses acma tusları ve kamera tusu calısmıyodu nokia club' a götürdüm ücretsiz değiştirmişlerdi..hemde 1 günde..sansını dene derim düşürdüğünü söle..doğru sölediğin için bi iyilik yapabilirler :D

rafet383838

rafet383838

Üye
n73 kullanırken telefonu düşürdüm ses acma tusları ve kamera tusu calısmıyodu nokia club' a götürdüm ücretsiz değiştirmişlerdi..hemde 1 günde..sansını dene derim düşürdüğünü söle..doğru sölediğin için bi iyilik yapabilirler :D

durustluk her zaman ıyıdır dıyosunn yanı hocam ıyı yaptırmıssın sen :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
herkes aynı değil işte ya:) düştüğünü gizlemicem zaten öyle bi amacım yok ama bi düşmeyle de o hale geliyosa sorun telefondadır bence:) nokiaya da mail attım zaten bu konuda:)
neyse pazartesi gidip anlatıcam durumu.arkadaşların dediğine göre ücretsiz yaptırıcam inşallah

rafet383838

rafet383838

Üye
hayırlısı olsun insallah yaparlar

ekreem12

ekreem12

Üye
ben gecenlerde c7 yi ank kvkya goturdum yanlarda catlama olmustu kvk kullanici hatasi filan yapti bana sinirlendiim ve kvkya zaten sinir oluorum ellerinden gelse herseye kullanici hatasi dicekler aldim teli teleservice e goturdum catlagi mekanik ariza olarak yazip aldilar 3 gun sonra deistirilmis sekilde hic bi ucret vermeden teli aldim ankaradanisen teleservice goturmeni tavsie ederiim

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
malesef adanadayım:/ kvk'ya yada genpa'ya değil de aldığım yere nokia shopa götürmeyi düşünüyorum belki daha yumuşak karşılarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt