Arkadaşlar telefondan bluetoothla pcden internete bağlanılabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefondan bluetoothla pcden internete bağlanılabilirmi?
6600 n70 6630 vesayre bu tip symbiam telefnlar için böyle bir program varmı?Blutootla pcye bağlanıp telefondan internete grmek için? Bilen varsa açıklasın:)teşekkürler.

yunus5055

yunus5055

Üye
... Himm sanırım dediğin şey tel için neti pc den çekmek ... Valla arkadaşım onu hiç bilmiyorum biryerlerdede görmedim yani ... Yinede araştırmak lazım wifi ye bağlanmış gibi olur yani gerçekten iyi olur :)

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Olsa bile verim alamassın çünkü telden bt ile pcye baglandında indirme hızı 10 kbpsyi geçmio kablo ile iki katına kadar çıkıo

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Olsa bile verim alamassın çünkü telden bt ile pcye baglandında indirme hızı 10 kbpsyi geçmio kablo ile iki katına kadar çıkıo

Doğru söylüyorsun.Bende çok önceden başka bir forumda görmüştüm bayağı uzun işlem vardı hem telefona kuruyosun hemde masaüstüne epey karışık birseydi okumadan kapatmıştım.

lgkg300

lgkg300

Üye
6600 n70 6630 vesayre bu tip symbiam telefnlar için böyle bir program varmı?Blutootla pcye bağlanıp telefondan internete grmek için? Bilen varsa açıklasın:)teşekkürler.

Bilgisayarın netini telefonundan mi kullanacaksınız yoksa telefonu modem olarak mi kullanacaksınız? açık yazarsanız yardımcı olurum. Tahminime göre telefonu modem olarak kullanıp bluetooth ile pc ni nete baglamak istiyorsun.
O zaman nokia pc suit programını kullan ihtiyacın olan bu.

---------- Eklendi @ 12:07:40 ---------- Yazıldı @ 12:05:25 ----------

Yok eğer tam tersini istiyorsanız evet mümkün ama çok zahmetli ugrasmaniza degmez.

yunus5055

yunus5055

Üye

Bilgisayarın netini telefonundan mi kullanacaksınız yoksa telefonu modem olarak mi kullanacaksınız? açık yazarsanız yardımcı olurum. Tahminime göre telefonu modem olarak kullanıp bluetooth ile pc ni nete baglamak istiyorsun.

Yok eğer tam tersini istiyorsanız evet mümkün ama çok zahmetli ugrasmaniza degmez.

Zahmetli olsun kardeşim sen ver yinede :) ...

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi

evet çok zahmetliymiş.Diğerini biliyorum zaten :)teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt