Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6600 n70 6630 vesayre bu tip symbiam telefnlar için böyle bir program varmı?Blutootla pcye bağlanıp telefondan internete grmek için? Bilen varsa açıklasınteşekkürler.
yunus5055
Üye
... Himm sanırım dediğin şey tel için neti pc den çekmek ... Valla arkadaşım onu hiç bilmiyorum biryerlerdede görmedim yani ... Yinede araştırmak lazım wifi ye bağlanmış gibi olur yani gerçekten iyi olur
Sagopacıyız79
Üye
Olsa bile verim alamassın çünkü telden bt ile pcye baglandında indirme hızı 10 kbpsyi geçmio kablo ile iki katına kadar çıkıo
Doğru söylüyorsun.Bende çok önceden başka bir forumda görmüştüm bayağı uzun işlem vardı hem telefona kuruyosun hemde masaüstüne epey karışık birseydi okumadan kapatmıştım.
6600 n70 6630 vesayre bu tip symbiam telefnlar için böyle bir program varmı?Blutootla pcye bağlanıp telefondan internete grmek için? Bilen varsa açıklasınteşekkürler.
Bilgisayarın netini telefonundan mi kullanacaksınız yoksa telefonu modem olarak mi kullanacaksınız? açık yazarsanız yardımcı olurum. Tahminime göre telefonu modem olarak kullanıp bluetooth ile pc ni nete baglamak istiyorsun.
O zaman nokia pc suit programını kullan ihtiyacın olan bu.
Bilgisayarın netini telefonundan mi kullanacaksınız yoksa telefonu modem olarak mi kullanacaksınız? açık yazarsanız yardımcı olurum. Tahminime göre telefonu modem olarak kullanıp bluetooth ile pc ni nete baglamak istiyorsun.