Arkadaşlar telefonda bi sorun var anlamadım yardım edin acilll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonda bi sorun var anlamadım yardım edin acilll
Arkadaşlar amerikadan aldığım galaxy s 2 dün kullanmaya başladım bi kaç uygulama yükledim burdan ve marketten telefonda bişeyler oluyo telefon aşırı ısınıyo ve bataryasi acayip çabuk bitiyo . çabuk bittiğini biliyodumda bu kadarda çabuk olduğunu sanmıyorum dün gece telefonu şarja taktım kapatıp dün gece acayip ısındı kapatmak zorunda kaldım bişey olcak diye bu sabah açtım şarj %100 ken 20 dk'da %65 lere düştü ve advanced task killer yükledim telefonda hep ben açmadan uygulama açılıyor ve avatar hep açık görünüyor kapatıyorum tekrar açılıyor . telefonu tekrar şarja taktım o pil widgetinda şarja takılı olduğu halde %46dan %41'e düştü ve telefon hala sıcak ben anlamadım nolduğunu yaptığım bi ihmalmi var power saving mode açık olduğu halde bunlar oldu bi yardımcı olun ilk android telefonum anlamdım nolduğunu yardım edin .

Necmati

Necmati

Üye
büyük oranda bataryada sorun kardeş .
telefonu bir süre kapalı tut aynı sorun devam ederse yeni bir batarya al telefondan olacak bir iş değil bu

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
bende öle düşündüm kardeşim bakalım teşekkürler .

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Ya bu samsung galaxy s2 telin özelliklerine göre bi batarya çıkarsalar iyi olur kardeş senin sorunun büyük ihtimalle bataryada yenisini al ama orjinalini

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
dostum batarya kullanımı bölümünde media server diye bişey var %43 batarya kullanıyo bunun ne olduğunu anlmadım sorun o herhalde forumdada kimse cevap vermiyo hiç ellemiyim bakalım kaç saat dayancak dedim %10 15 dakika içinde düştü batarya bide cpu kullanımıda %99du neden böyle oluyo anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...