arkadaşlar telefon sorunlarınız için yardımcı olabilirimmm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabula_hacker

trabula_hacker

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon sorunlarınız için yardımcı olabilirimmm...
:evet:arkadaşlar telefonlarnızdaki hertürlü sorunu söleyin telefonunuzun alım yılını modelini faln yardımcı olmaya çalışırız:hmmm...teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
yalnis yer

KilleR_XkX

Üye
nokia 6230i ye skype yuklemek istiyorum ... mümkünmüdür ?

hgurbuz78

hgurbuz78

Üye
6300 için advanced call manager yada black list programı arıyorum stabil çalışacak register sing istemeyecek cracklı
varmı?

trabula_hacker

trabula_hacker

Üye
    Konu Sahibi
advanced call manager yada black list proramlarının register sing istemeyeni bulman çok zor daha önce bende aradım bulamadım...:(

Lesya aysel

Üye
Selam ben yeni üye oldum nasil kullandimida beceremedim.telde opera mini 5.0sürüm acilmiyor ve yeniden 5.0 sürümü indiremiyom 5.1 iniyor nasil yapicam 5.0sürümü

ysfbkn

Üye
slm benim telefonum nokia 5230 sorun nokia ovi maps ücretsiz diye aldım bu telefonu ama ovi maps tıkladıktan sonra tüm konterlerimi yedi bitirdi bunun ücretsiz yapmam için ne yapmam lazım lütfen bana yardım edin mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim

sibel285

Üye
Nokia N70 var bende , pdf dosya acmak için adobe reader yukledim ..Destekliyor mu benım telefonum acaba ?? Nasıl yapabılırım ???

trabula_hacker

trabula_hacker

Üye
    Konu Sahibi
n70 .sis dosyalarını çalıştırdığı için adobe reader ın .sis uzantılı olanını bulup telefonuna at yükle çalışması lazım

--------------- Ekleme ---------------

ovi map programı ücretsiz,,, ama ovi map programı internete bağlanıyo bu yüzden net ücrei kesio....kontör(tl) yemeyen ovi map bulamazsın....:oke:

--------------- Ekleme ---------------

opera mini 5.0sürümü eski 5.1 sürümü yeni olduğu için eski sürümü çalıştırmıyor ancak 5.1 çalışması gerekiyor.(eğer telefonunda virüs yoksa..)

kropbak

Üye
selam. xperia x10 tarzı dokunmatik çin malı bir telefonum var. jawa destekli bir skype yükledim ama dokunmatik değildi sanırım. dokunmatik olanı için yardımcı olabilirmisiniz.

MUSTAFA2024

Üye
Nokia 2700 telefonunda Haritaları kullananamıyorum.Nasıl kullanabilirim

Burak

Üye
nokia 5130xm telefonuma "topluluklar" uygulaması yüklemek istiyorum yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt