Arkadaslar telefon almayı düşünüyorum yardım ( note 2, s3 htc one arasinda kaldim)

Sponsorlu Bağlantılar

M.F.E

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar telefon almayı düşünüyorum yardım ( note 2, s3 htc one arasinda kaldim)
arkadaslar basliktada belirttigim gibi note 2, s3, htc one arasinda kaldim. Hangisini seçmemi önerirsiniz.

reaurora

reaurora

Üye
htc one

lale63

lale63

Üye
Hangi ozellikleri ariyorsun telefonda

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim sıralamam note2>htc one>S3

The Shadow

The Shadow

Üye
htc one

M.F.E

Üye
    Konu Sahibi
Hangi ozellikleri ariyorsun telefonda

beni 2-3 sene kadar idare edecek bir telefon ariyorum.
internette sikca dolasirim. cok fazla oyun oynamam ama oynadigim zamanda oyunlarda kasma olmasin. yeni oyunlarda sıkıntı cikarmasin yeter . buyuk olmasi onemli değil ayrica hangisinin guncelleme desteği en fazla olur?

lale63

lale63

Üye
Htc isini gorecektir

Invoke

Invoke

Üye
HTC One.

blacktalon

blacktalon

Üye
Genelde i5 s4 one arasinda kalir insanlar sen degisik dusunmussun htc one paran yetiyorsa oneririm

Secret26

Secret26

Üye
HTC One: 1900TL S3: 1250TL Note 2: 1350TL nasıl oldu anlamadım ama çok fiyat farkları var. Bence sen biraz daha düşün. 2-3 yıl kullanıp ikinci elinden fazlaca para alamayacağın telefonlara bu denli para vermek mantıklı mı diye.

M.F.E

Üye
    Konu Sahibi
fikir ve gorusleriniz için tesekkurler. htc one almaya karar verdim.

- - - Eklendi - - -

Genelde i5 s4 one arasinda kalir insanlar sen degisik dusunmussun htc one paran yetiyorsa oneririm

iphone5 ve s4 e inceledim ama birturlu isinamadim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bende HTC One aldım çok iyi seçim yapmışsın

• Beğen
Tepkiler: MusTiStyLe
MusTiStyLe

MusTiStyLe

Üye
Htc one kullanıcısıyım çok ii bir tel al derim htc one

blacktalon

blacktalon

Üye
Hayirli olsun simdiden

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Htc one tamam s4 neden değil de s3 ? Hadi note 2 tamam ekran büyük deyip düşünmüş olabilirsin ama s4 varken s3'ü neden koydun anlamadım:) Neyse tercihin bu 3'ü arasından htc one ise doğru tercih. Şuan amiral ve diğerlerinden önce çıktı. İhtiyaçlarını da belirtmişsin seni tatmin edecektir hayırlı olsun.

taylan08

Üye
Benim sıralamam note2>htc one>S3
+1
haklı ama htc one sondada olabilir çünkü bu telefonlar oyunlar falan sıkıntısız oynatabiliyor ekranları 720 p oldugu için ve s600 yetersiz kaldıgı için oyunlarda fps düşmeleri olabilir ama dayanıklılık şıklık falan arıyorsan büyük oyunlar oynamam diyorsan kesinlikle htc one derim kendimce

serif55

serif55

Üye
+1
haklı ama htc one sondada olabilir çünkü bu telefonlar oyunlar falan sıkıntısız oynatabiliyor ekranları 720 p oldugu için ve s600 yetersiz kaldıgı için oyunlarda fps düşmeleri olabilir ama dayanıklılık şıklık falan arıyorsan büyük oyunlar oynamam diyorsan kesinlikle htc one derim kendimce

Düşünceleriniz çok yanlış s600 ün yetersiz kaldığı sadece kağıt üzerinde kullanıcı deneyimleri ve benimde denemelerim sonunda büyük oyun diye tabir ettikleriniz rr3, mc4 vs. oyunlar ise hiç süpheniz olmasın ayarlarda sıkıntısız oynuyorum.

The Shadow

The Shadow

Üye
+1
htc one ?? fps düşmesi ?? sen uçmuşsun :D

salam741

Üye
HTC one alma ısınır :D da s3 almanı tavsiye ederim dayım kullanıyor iyi bir telefon :D