HTC One A9 akıllı telefon yarın resmi olarak duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One A9 akıllı telefon yarın resmi olarak duyurulacak
HTC’nin yeni nesil orta seviye akıllısı HTC One A9, yarın düzenlenecek olan etkinlikle gün yüzüne çıkacak.


Tayvan kökenli HTC, bu sene oldukça fazla sayıda yeni modelini pazara sundu. Özellikle amiral gemisi modeli ile dikkat çeken firma, HTC One M9 adı ile gelen bu yeni akıllısını Mart ayı başında Mobil Dünya Kongresi’nde resmi olarak duyurmuştu. Bu cihazın yanı sıra bir çok Desire ve One model de satışa sunuldu.



2015 bitmeden yeni modellerle karşımıza gelmeye devam eden firma, son olarak geçtiğimiz Eylül ayı sonunda düzenlediği etkinlikle iki üst seviye model daha duyurmuştu. Bu cihazlardan bir tanesi HTC Butterfly 3 adı ile gelirken, diğeri de HTC One M9+ “Supreme Camera” olarak geldi. Bu cihaz daha önceki modele göre kamerası daha da gelişmiş olarak ortaya çıktı.

HTC’nin bir süredir yeni bir modeli daha hakkında bilgiler gelirken, yarın firmanın düzenleyeceği etkinlikte de bu yeni akıllının resmileşmesi bekleniyor. HTC One A9 adı ile duyurulacak olan akıllı telefon orta seviye özellikler içermekte.

İddialara göre yeni akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Cihazın sistem belleği 3GB olarak belirlenirken, yonga seti olarak ise Qualcomm’un sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Snapdragon 617’den güç alacağı kaydedilmekte.

32GB dahili veri kapasitesi içerecek olan HTC One A9, OiS destekli 13MP arka kamera içerecek ve ayrıca Selfie kamerası da 4MP Ultrapixel olarak gelecek. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefon 2.150mAh batarya ile sunulacak.

HTC One A9 akıllı telefon yarın resmi olarak duyurulacak - MaxiCep
 


Emre

Üye
S617 işlemci ve 2.150mAh demiş, yazık etmiş.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bir de nasıl orta seviye hala pahalı
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt