arkadaşlar tek çekirdekli bilgisayara sanal 2 çekirdek yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tek çekirdekli bilgisayara sanal 2 çekirdek yapma
arkadaşlar benim bilgisayarım malum tek çekirdek :( bu swap alanı gibi felan sanal çekirdek oluşturma şansım varmı ramım 1512 mb win 7 kullanıyorum işlemcşim intel pentium 4 cpu yardım edin arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

yardım edicek yokmu :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sanal çekirdek dediğin şey işlemcinin içindeki işlemci yoludur.
penitum 4 cores 1 thread 2 bir işlemci. yani 1 gerçek çekirdeğe ve 2 sanal çekirdek yoluna sahip.
bunu değiştiremezsin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
eee.. 2 sanal çekirdek yoluna sahipde bunu nasıl anlıyıcam ya kapalı felansa çünkü ramın yarısıda boş olduğu halde ekran kartımda ati 256 mb neden 2 3 işlem yaptığımda örneğin ıdm ile dosya iniyor facebooktayım maxicep açık winamp ile müzik dinliyorum herşey tıkırında ama ıdmye baktığımda neredeyse indirmeyi bırakmış yada facebook durabiliyo nerde bu iki sanal çekirdek :D .+ zaten bende değiştirmek istemiyorum hafıza kartından ram eklenebiliyosa bunada programdan veya ramden sanal çekirdek yapılamazmı onu demek istiyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
degişmez

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkürler anladım aslında iyi bir işlemcim varmış idare eder :)

okankoc

okankoc

Üye
o pci benim ninemin zamanından klma tavsiyem yeni bütcene uygun bir pc alman o pcde fazla işlem yapamazsın karar senin yinede iyi formlar :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
abicim oyun dışında süper şimdi bilgisayarıma laf yok ben addam ettim kasmada 0 sadece oyun oynayamıyorum :D şaka bi yana evet bende öyle düşünüyorum

everest22

everest22

Üye
o pci benim ninemin zamanından klma tavsiyem yeni bütcene uygun bir pc alman o pcde fazla işlem yapamazsın karar senin yinede iyi formlar :)

çok hakli s3 ten bile daha kötü sistemin git telefon al en azindan gta vici city falan oynarsin max payne batman falan oynarsin forumlarıda rahat gezersin bide sanal çekirdeği ilk kez duyuyorum senden ? varmi böyle bişi arkadaşimizin yorumu herşeyi anlatmiş

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
çok hakli s3 ten bile daha kötü sistemin git telefon al en azindan gta vici city falan oynarsin max payne batman falan oynarsin forumlarıda rahat gezersin bide sanal çekirdeği ilk kez duyuyorum senden ? varmi böyle bişi arkadaşimizin yorumu herşeyi anlatmiş
evet gayet hızlı vice city felanda oynayabiliyorum aynen sanal olarak ikiye bölüyör intelin zamanında kullandığı değişik güel bir teknoloji çift çekirdek kadar olmasada tek çerdekten kat kat iyi :)

Software95

Senin yapmak istediğin normal arabaya F1 motoru takmak gibi bişi :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Senin yapmak istediğin normal arabaya F1 motoru takmak gibi bişi :)
:D mecburen param olsa yeni pc alırım ama bu var çalışıyor işimide görüyor :D hemde oyunlarımı galaxy w'umda oynuyorum oyun probleminide çözdüm :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Bundan 9 yıl önce ilk çıktıklarında p4 ler çok popüler ve kategorisinin en iyisiydi hatta ilk çıktığında alanlardandım ama günümüzde p4 ler artık emekli olup yerine genç işlemcilere bırakmak gerekir yani velhasıl artık p4 ler geride kaldı Bilgisayarının Çağa ayak uydurmasını bekliyorsan Köklü değişiklikler yapman gerekir.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Bundan 9 yıl önce ilk çıktıklarında p4 ler çok popüler ve kategorisinin en iyisiydi hatta ilk çıktığında alanlardandım ama günümüzde p4 ler artık emekli olup yerine genç işlemcilere bırakmak gerekir yani velhasıl artık p4 ler geride kaldı Bilgisayarının Çağa ayak uydurmasını bekliyorsan Köklü değişiklikler yapman gerekir.
:D teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt