Windows 8 Acayiplik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Acayiplik
Arkadaşlar W8'i iki bilgisayara yükledim.Biri laptop biri minibook.

1)Minibook:Intel Atom CPU N445 1.6 GHZ Tek Çekirdekli / 2 GB RAM / Toplam Grafik Belleği:256 mb Sistem Video belleği:64 Paylaşılan sistem belleği:192 mb ayrılmış video belleği 0 mb

2)Laptop:Intel Pentium Dual CPU 2.3 GHZ Çift Çekirdekli / 2 GB RAM / Toplam Grafik Belleği:256 mb Sistem Video belleği:0 Paylaşılan sistem belleği:256 mb ayrılmış video belleği 0 mb

"Görüldüğü gibi ikinci bilgisayar daha güçlü.Minibook ta çözünürlük 1024x768 den biraz düşük olduğu için metro arayüzündeki uyg. çalışmadı.Laptop da metro uyg. da çalıştı.Fakat hem metro geçişlerinde olsun hem de masaüstünde olsun minibook daha bi akıcı ve laptop çok takılıyo sebebi nedir ne yapabilirim?

"7 gün sonra intel core i7 li bilgisayarıma yükleyeceğim inşallah.Gerçi dokunmatik olmadan pek tadı çıkmıyor metronun ama"

- - - Eklendi - - -

Yardım edecek yok mu?

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bir kişi bile mi yardım etmeyecek

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
bu cikan w8 deneme surumu gibi birsey daha birsuru gelistirme yapip da piyasaya surerler. Buyk ihtimal de senin sorunlarin ondan kaynaklidir. Sistem belleklerini koyu yazmissin belki sebebi o dur. Soyle de bir durum olabilir. Atom islemci daha yani bir islemci. Onlari goz onunde bulundurup da oncelik vermis olabilirler. Artik netbooklar revaçta biraz daha . Tabi bunlar benim varsayimlarim. Illa dogru diye birsey yok.

abandonware

abandonware

Üye
valla bende bilmiyom sebebini

NeoV

Üye
Bende ço kakıcı ve stabil bu sistem. Sistemle alakası olabilir. Bu arada Windows Defender Sistemin %32'sini yiyor. :O (Benim pc: 8gb ram 1666 mhz. 3 gb ati radeon hd 6610 ekran kartı. 4 çekirdek, intel 15 2450 işlemci. )

Matador03

Matador03

Üye
Ya daha preview sürümü ama ben böyle muhteşem bişey kullanmadım ya helal olsun ! Bu arada sorununa gelirsek pek anlayamadım nasıl olabilir ki bu :hmmm Bence baştan bir daha format ataraktan kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...