Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canx68

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen
Hayirli akşamlar herkeze ben 11-12 milyar arasi bi araba almak istiyorum aklimda 2 tane araba var şuan birisi modifiyeli temiz 1998 model doğan slx 1.6 ie 2. Ise pejo 206 1.4 2000 model sizce hangisini almaliyim bu arada ehliyeti alali 5 ay oldu fazla usta değilim sizce hangisi daha akil kari olur

__xXx__

__xXx__

Üye
bence 206

canx68

Üye
    Konu Sahibi
peki pejo 206 parça yönünden sıkıntı yaparmı parçaları pahalımıdır

lolaman

lolaman

Üye
Türkiyede olacağını sanmıyorum ben dışardan getirmen lazım temiz parça istiyorsan o da pahalı olur.

canx68

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı yaşarım yani

__xXx__

__xXx__

Üye
avrupa pazarına ait firmaların arabalarının yedek parçaları diğerlerine nazaran oldukça pahalı olur ama doğan slx de öyle bir sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

sıkıntı yaşarım yani

ama ben yine de pejo öneririm

lolaman

lolaman

Üye
avrupa pazarına ait firmaların arabalarının yedek parçaları diğerlerine nazaran oldukça pahalı olur ama doğan slx de öyle bir sıkıntı yok
Doğru söylüyor arkadaş doğan slx de asla parça sıkıntısı yaşamazsın bütün sanayilerde bulabilirsin parçalarını hemen hemen.

canx68

Üye
    Konu Sahibi
hocam zaten öğrenciyim parça yönünden canımı yakmasın işimi görsün yeter doğana verecem modifiyeli temize 11-12 milyar
11.500 pejo 206 1.4 benzinli beyaz renk hafif modlu bi araba

__xXx__

__xXx__

Üye
Doğru söylüyor arkadaş doğan slx de asla parça sıkıntısı yaşamazsın bütün sanayilerde bulabilirsin parçalarını hemen hemen.

hem kolay bulunur hem çok ucuz olur

- - - Eklendi - - -

hocam zaten öğrenciyim parça yönünden canımı yakmasın işimi görsün yeter doğana verecem modifiyeli temize 11-12 milyar
11.500 pejo 206 1.4 benzinli beyaz renk hafif modlu bi araba

ama doğan 11-12 bin lira çok değil mi bence piyasayı araştırın yine daha ucuza temiz doğan yine bulunur

canx68

Üye
    Konu Sahibi
peki 11-12 milyara önere bileceniz başka araba varmı mesela renault clio kısa kasa hb olanlar

__xXx__

__xXx__

Üye
lolaman

lolaman

Üye
Fiat marea güzel araba bizim araba da fiat marea sx çok memnunuz ailecek.

canx68

Üye
    Konu Sahibi
valla işin aslı kafam karıştı bazı arkadaşlarım diyor doğan alma konfor hiçbirşey yok tabiri cahizse uçan teneke diyorlar bazı arkadaşlarım tipo al diyorlar karıştı kafam iyice

__xXx__

__xXx__

Üye

misal şu reno yakıt konusunda cimridir bir depo ile sehirler arası 1000 km civarı gidebildigini duymuştum ama yorum yapamam

lolaman

lolaman

Üye
Şahine uçan teneke diyen de var yer uçağı diyende.Ben şahsen yer uçağı diyenlerdenim :ehe

canx68

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur hocam misal bi arkadaşım satıyor bana dedi sana vereyim şahin 1993 model afedersiniz motor varmış üzerinde kırmızı renk egzoz zenon set tv herşey mevcut 9 milyar istiyor

- - - Eklendi - - -

p.ç motor varmış

__xXx__

__xXx__

Üye
tofaş için şunu rahatlıkla söyleyebilirim tüplü olunca az yakar ama konforu geç guvenlide değiller renault peugeot vs daha iyidir dizel renault hem daha az yakar mesela clio ha mesela ucuza honda da bulursun ama iyi yakar bende civic var bir depo ile sehirler arası 700 km ancak gidiyor

canx68

Üye
    Konu Sahibi
o beni aşar hocam ekonomik parça sıkıntı olmayan az yakan çok kaçan sport bi araba olması lazım

- - - Eklendi - - -

aslında aklım pejoda ama sıkıntı yaratırmı mastaf çok açarmı başıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt