Arkadaşlar şu telefona bir bakın alimmi almimmi söliin !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
telefnu almamak ıcın para verebılırsın fakat almak ıcın verme bence :) zamanında guzel telefonu bır 3 4 sene once tabı

Kefelon

Üye
5800 zamanla dokunmatik yerine bastırmatik oluyo tavsiye etmem ama gio güzel seçim olur...

traffics

traffics

Üye
Arkadaşım 5800 istersen al ama telefon meraklısıysan içine oyun yüklemek videolar izlemek fln istiosan android veya symbian daha ii derim. 5800 seni deli eder :D :D

Morticia_

Üye
ayyy 5800 diyo ya :nono: ben ettim gecen yıl sen etme :off: ıyy yemin ediyorum tiksindim unut gitsin onu.
galaxy gio al onun yerine bütçen varsa galaxyy ace de tavssiye ederim

nalcam22

nalcam22

Üye
alma git gio al

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
5800 cfw yüklenmiş hali
Arkadaşım ne kadar bu bunu kesinlikle alma 550 tl yada ayda 50-60 bütçen varsa x5 al derim yada galaxy gıo vs. diğer androidli cihazlar daha güvenli,rahattır,eğlencelidir:ehe

Ocean258

Ocean258

Üye
5800'dan uzak dur dostum.. Verdıgın her kuruşa yazık olur valla.. alacaksan androidli bi telefon al.. Lg optımus me ye bakabılırsın mesala,benım bı oncekı telefon.ekran kalitisi tasarım ve parlaklıgı olarak ıyı telefondu. şarj sureside gayat ıyı gıdıyordu bence. android 2.2 froyo sayesınde uygulama ve oyunlardada baya bı secenek sahıbı oluyor ınsan. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bence. tavsıye ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt