Arkadaşlar şu telefona bir bakın alimmi almimmi söliin !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu telefona bir bakın alimmi almimmi söliin !!

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Alma onun yerine git bir samsung galaxy gio al.5800 dan uzak dur.

• Beğen
Tepkiler: umutku84
frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi

soracak olduğunuz soruları lütfen satın almadan önce sorunuz.

öncelikle telefonda Nokia N8 yazılımının bulunduğunu belirtmek isterim.N8 den tek farkı dış görünüşü ve kamerasıdır.

Ana ekranda iken telefonu yatay tuttugunuzda ana ekranda yatay oluyor.
navigasyonu tamamen ücretsiz.(açık alanda 2-5dk da bağlanabiliyor.kapalı alanlarda dahada uzun.)Türkiye haritası mevcuttur.eğerki haritayı hafıza kartından yanlışlıkla sildiyseniz tekrar navigasyon programına girip program içeriğinden Türkiye haritasını kolayca indirebilirsiniz.

wifi bağlantınız yada operatör bağlantınız var ise (her ne şekilde olursa olsun internete girebiliyorsanız) telefonda bulunan program ile Facebooktaki arkadaşlarınızla online chat yapabilir msndeki arkadaşlarınızla chat yapabilir hatta msndeki arkadaşlarınızı arayıp görüntüsüzde olsa mikrofon aracılığıyla konuşabilirsiniz.

bunun gibi daha 1-2 program daha telefonla beraber mevcut şekilde size ulaşacaktır.

telefon 2010 yılının şubat ayının 6 sında alınmış olup,7 ay daha garantisi vardır.
faturası ,garanti belgesi, kutusu,8gb hafıza kartı,yedek bataryası ile gönderilecektir.

eksileri;
telefonun arka kapağını çıkarırken kapak tırnaklarını kırdım ve arka kapağı değiştirmek zorunda kaldım.
malumunuz kullana kullana bataryasıda biraz eskidi.eskisi kadar uzun gitmesede idare ediyor.yanında yedek bataryada yolluyorum.

----------Eklendi @ 16:01:14 ---------- Yazıldı @ 16:00:31 ----------

param buna yetio dediin tel ne kadar

----------Eklendi @ 16:02:15 ---------- Yazıldı @ 16:01:14 ----------

|-):yuru:ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::nono::allalla:|-):yuru:P::pro::bilmm:megafon:(h):heyo::ah:vur:bann::sopa::evet::angry::aman2::bigstar:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy fit al arkadaşım 5800 alma bırak sen n8 menüsü ev ekranı temasını falan

Jetlak

Üye
n8 yazılımı değil o c6 yazılımı inanma satan kişiye sakın kazıklamaya çalışıyor telefondan kurtulmak için bütçen ne kadar ona göre öneride bulunalım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bütçeni söyle baya seçenek sunarız sana.

nexpow

nexpow

Üye
5800 kesinlikle alma

guero

guero

Üye
Galaxs Fit dediğin 320*240 gibi Çok düşük bi ekran çözünürlüğü var 5800 karalamayın güzel telefon ben telefonda multimedyayı çok kullanan birsiyim 640*360 mp4 filmlerde harika görünüyo tıpkı HD film gibi galaxsy fit androdi olabilir hızlı olabilir ama göz zevkine hitap etmez diye tahmin ediyorum çünkü çözünürlük gerçekten düşük.

Jetlak

Üye
ya bırakın ya hala 5800 savunuyorsunuz ilk çıktığında gittim para saydım inan 3310 kullan daha iyi telefonu 3. kattan aşağı attım sinirden 3310 var şimdi 5800 alma cinnet geçirtiyor insana bunu övenlerde ben zarar ettim başkası da etsin diyen artniyetli insanlardır

----------Eklendi @ 17:53:41 ---------- Yazıldı @ 17:52:35 ----------

şu trident a1000 hepsiburadaya girene kadar 3310 kullanacağım

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
5800 alma ben aldığıma pişman oldum ve sattım kasılmalar takılmalar insanı deli ediyor. yukarıda da söylemişler n8 temzsı var telefonda sadece işletim sisteminn kendisi değişmemiş. aradığın fonksiyonları söyle sana telefon modeli söyleyelim kardeş

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
150'ye falan verirse al dostum :d:

Jetlak

Üye
150 ye verirse belki ama 250 den yukarı etmez ikinci el vodafone 945 al daha iyi

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
olumm bu telefon alınırmı zorla kaşınıyorsun valla sonra çok pişman olursun , ekranı basmatik olan telefonlardan uzak dur bu devirde kalemle kullanılan telefon mu kaldı millet güler sana , git vodafone 945 al çok daha iyi:oke:

samety500

samety500

Üye
ayak üstü kazıklayack hee. herkez yapıo o n8 yazılımı symbıan 3 c6 fw ler. :D:D:D

spawn92

Üye
turkcell t20 al kurtul yada galaxy gio

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
Güzel telefon ayrıca çok özelliğide var al bence :good:

Ocean258

Ocean258

Üye
Uzak dur hatta kaç... symbianlı telefonlardan. arastır bıraz anlarsın ne dandık bı teelfon oldugunu. Lg optımus me al onun yerıne bence fıyat olarakta tasarım ve hız olarakta 10 kere daha ıyıdır bundan.. tavsıye ederım kardes benım eskı telefon

kadir5505

Üye
kesinlikle alma telefonu cebine koyunca 100 m. den farkedilmesini istiosan al telefona program yukleyınce ağırlaşıo sana tavsiyem samsung montedir ben kullanıyorum süper telefon ...

fireman87

fireman87

Üye
Bu telefonu alan intihar etmek istiyor :naughty:

tuncay4510

Üye
valla siz hepiniz kafayı yemişşiniz ben bir yıldan beri kullanıyorum her şeyide yükledim birkere bile donmadı bence al kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...