link atamıyorum ama program yolu site üzerinden : "Forum/Maxi Symbian^3 (Anna - Belle)/Symbian^3 Uygulamaları/PC < - > Symbian^ Cep Bağlantı Araçları/[Kinoni] EpocCam Pro v1.05(0) S60v3/S^1/S^3 Signed [Resmi Türkçe]" böyle ama programın pc driverini indirmek için kinoni sitesinden bulabilirsiniz cevapladığın için teşekkür ederim
bu sorunda çözülürse daha bi mutlu olacam
Arkadaşlar n97im var telefonda orjinalinden ama bir türlü kaldıramadigim uygulamalar var nasil kaldıracam yardımcı olur musunuz Bazıları: Jouıko Spot Qık Vlingo vb gibi baya bi araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşlar yardımcı olursaniz çok sevinirim
pc için olan driver ve yazılım kısmını yüklediğini var sayarak tahmini çözümü anlatayım.
Önce pc ye sabit bir ip adresi vermen lazım. Ağ bağlantılarına tıkla ve kablolu kablosuz ağlara bir ip adresi tanımla. Örnek 192.168.3.1 gibi. Daha sonra pcden programı çalıştır aynı ip adresini tanımla.
Cep telefonundan programı çalıştır. Wifi ip adresi olarak pc de tanımladığın ip yi yaz. Wifi ile pc ye bağlan programdan.
Arkadaşlar n97im var telefonda orjinalinden ama bir türlü kaldıramadigim uygulamalar var nasil kaldıracam yardımcı olur musunuz Bazıları: Jouıko Spot Qık Vlingo vb gibi baya bi araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşlar yardımcı olursaniz çok sevinirim
cfw yada telefonuna uygun modifiye edilmiş ofw yazılımı da olabilir. Yoksa orjinal yazılımda gömülü olan programlar kaldırılmaz diye biliyorum.
Modifiye yazılım bölümüne göz atın telefonunuza uygun bir yazılım bulabilirsiniz.
cfw yada telefonuna uygun modifiye edilmiş ofw yazılımı da olabilir. Yoksa orjinal yazılımda gömülü olan programlar kaldırılmaz diye biliyorum.
Modifiye yazılım bölümüne göz atın telefonunuza uygun bir yazılım bulabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/nokia-c6-00-n97-mini-portlari-tum-telefonlar-icin-556838.html
Buradan cfw indir detaylı anlatım ve dosyalar mevcut.
merhaba arkadaşım. bende c5-03 var. ikide bir hafıza kartı iptal olup duruyor. yani hafıza kartını okumuyor. tekrar takıp çıkarınca kartı sorun düzeliyor. acaba bu neden ??
merhaba arkadaşım. bende c5-03 var. ikide bir hafıza kartı iptal olup duruyor. yani hafıza kartını okumuyor. tekrar takıp çıkarınca kartı sorun düzeliyor. acaba bu neden ??