bazı 5800 larda tuş
kilitliyken mesela menü tuşuna basınca kilit aç
geliyo sürüklemeli slide unlock değil
kendiliğinden var bi yardım ederseniz iyi olur.
bazı 5800 larda tuş
kilitliyken mesela menü tuşuna basınca kilit aç
geliyo sürüklemeli slide unlock değil
kendiliğinden var bi yardım ederseniz iyi olur.
Menü > Araçlar > Ayarlar : Bağlantı : Kablosuz Lan
Buradan kullandığın wifi ağını seç ve bağlantı kur. (parola girip bağlanın) Bağlantı kurulumu tamamlanınca seçenekler : Bağlan yapıp internete wifi ile girebilirsiniz.
Başka bir browser kullanıyorsanız kablosuz ağa bağlantı kurulunca diğer browserlerden ayarlara girip bağlantı seçeneklerinden kablosuz ağı seçiniz.
konu sahibi yok. Bizde online olduğumuz sürece buradaki konulara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Boş ve çalışmayan insanlar değiliz. Herkesin elinde pc de yok. Mobilden yardımcı oluyorum kendi adıma. Soruna cevap öyle yada böyle cevap geliyorsa sorun olmamalı.
Cfw bölümündeki arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. Modifiye bölümünde sormanız bence daha uygun. Bu konuda maalesef yardımcı olamadığım için kusura bakmayınız.
abi benim tel nokia c5-03 bunla ilgili 2 sorum var
1.Abi bu teli ben tv ye bağlayabiliyommu bağlanıyosa nasıl yapılıyo
2. benim kullandığım kinoni epocam pro var ben bunu açtığımda bağlandı diye görünüyo ama bağlanmıyo yüklenme simgeleri hareket ediyo bağlandı diyo ama ses ve görüntü aktaramıyo kalıyo diyelim pcye sıfırladım tekrardan kurdum ilk denemede çalışıyo sorunsuz ama bidaha bağlanmıyo
şu sorunlara bi el atarsan sevinirim
abi benim tel nokia c5-03 bunla ilgili 2 sorum var
1.Abi bu teli ben tv ye bağlayabiliyommu bağlanıyosa nasıl yapılıyo
2. benim kullandığım kinoni epocam pro var ben bunu açtığımda bağlandı diye görünüyo ama bağlanmıyo yüklenme simgeleri hareket ediyo bağlandı diyo ama ses ve görüntü aktaramıyo kalıyo diyelim pcye sıfırladım tekrardan kurdum ilk denemede çalışıyo sorunsuz ama bidaha bağlanmıyo
şu sorunlara bi el atarsan sevinirim
1 kulaklık girişli tv out kablosu lazım. Onu takınca tv seçeneğini seçmen lazım. (telefonunda tv out özelliği varmı bilmiyorum.) Benim 5800 da var.
Edit : C5 03 te tv out özelliği yokmuş.Tv çıkışı yapılmaz.
2 O program hakkında bilgim yok ama yükleme linkinı verirseniz incelerim.