25umit05
Üye
arkadaşlar benim telefonumun birçok sorunu var şart giriş yeri bozuldu bu yüzden sadecebataryayı takarak şarj ediyorum.neyse telefon son 3-4 gündür kendi kendine kapanıyor aslında önceden kapanıp tekrar açılırdı ama bu sefer hiç açılmıyor.ben kendim açıyorum ama 10 dk geçmeden tekrar kapanıyor bazen hiç açılmıyor bile.açıldığı zaman sistem hatası diye bir yazı geliyor ekrana alarm falan kuramıyorum ayarlarda saat kısmına girmiyor mesela telefon.
ben hard format atmayı planlıyorum hard format atarsam sadece c hafızasınamı atıcak yoksa 32 gblik depo hafızayadamı atıcak? brde bu sorunumu geçirirmi teşekkürler.
Arkadaşım benim telde öyle oldu garantiye yolladım sorun yok dedi ama aynı sorun devam ediyordu bataryayı değiştirdim herşey düzeldi .
team w. demişsin s60v5 için varmı böyle bir program yada benzer bi program + varsa vodafone cepnet ile çalışırmmı cepnetin hızı 96 kb/s de
arkadaşlar s60v5 cihazlarla ilgili teknik veya yazılımsal sorunlarınızı ayrıntılı bir biçimde yazarsan cevaplayacağım tüm sorunlarınızı.
Uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum, yardımcı olacağım kesinlikle.
Teamviewer desteği de sağlayabilirim.
Aradığınız bir program varsa veya ne arıyorsanız söyleyin program adı veriyim.
Benim 5800 da v52 yüklü. V60 güncellemesini görmüyor. Lütfen yardim eder misiniz
Benim 5800 da v52 yüklü. V60 güncellemesini görmüyor. Lütfen yardim eder misiniz
5800 foursquare bağlamıyo kaldırıp tekrar yüklüyorum yine çalışmıyo internete bağlanma sorunu var yardım lütfen
telefon c6-00 bu hatanın çözümü yok mu yardım edin
dostum bende 5800 var swype yüklmek istiyorum ama istenen uyglma erşime izin verilmedi diyor oviden indirince kuruyor ama c ye kuruyor.. nasıl halledebilirz bunu?
swype dediğıniz şey nedir ? Bide bu cwp diye bişi varmış.
şebeke ile bi sorunum var arkadaşım 2 tane 5800 var biri bnm digeri arkadaşımın benim tlf 2-4 kademe çekiyor arkadaşın tlf tam çekiyor aynı yerde acaba benim tlf neden az çekiyor ? yardımcı olabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?