Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öyle bişey yok freemem diye bi pro kullanabilirsin rami boşaltırsın ramden dolayı bi hızlanma olabilir ama bluetooth un n hızı sabittir telden kaynaklanan yavaşlamayı kaldırabilirisin fark yaratı kısaca kaydetme hızını artırabilirsin bluetooth hızını deil ok analatamadım ama anlarsın sen
yusufucan
Üye
bende duymuştum Öyle Bi Program Nos Ekleyerekk Hızlandırıyomrmuş Dosyayı En HıZLı ŞekiLDe KarşıdaKine YoLLuyormuşş Ama BuLamaDım inteRnette
yah arkadaslar bende istiorum yah bulursam super olur
sanalfriend
Üye
googleden ara netscream die bir program var. ordan işletim sistemini ve bağlantı türü sekmesi var, bluetooht bağlantısını yani kablosuz mobil bağlantıyı seçip onar dediğinde özel konfigirasyon yaparak bağlantını hızlandıracaktır.
öyle bişey yok freemem diye bi pro kullanabilirsin rami boşaltırsın ramden dolayı bi hızlanma olabilir ama bluetooth un n hızı sabittir telden kaynaklanan yavaşlamayı kaldırabilirisin fark yaratı kısaca kaydetme hızını artırabilirsin bluetooth hızını deil ok analatamadım ama anlarsın sen