Arkadaşlar Sizde Bluetoot Hızlandırıcı Varsa Linkini Kormusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lizer38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sizde Bluetoot Hızlandırıcı Varsa Linkini Kormusunuz
ŞİMDİDEN TŞK:aman2:

qwertycuma

qwertycuma

Üye
öyle bişey yok freemem diye bi pro kullanabilirsin rami boşaltırsın ramden dolayı bi hızlanma olabilir ama bluetooth un n hızı sabittir telden kaynaklanan yavaşlamayı kaldırabilirisin fark yaratı kısaca kaydetme hızını artırabilirsin bluetooth hızını deil ok analatamadım ama anlarsın sen

yusufucan

yusufucan

Üye
bende duymuştum Öyle Bi Program Nos Ekleyerekk Hızlandırıyomrmuş Dosyayı En HıZLı ŞekiLDe KarşıdaKine YoLLuyormuşş Ama BuLamaDım inteRnette

qwertycuma

qwertycuma

Üye
bende duymuştum Öyle Bi Program Nos Ekleyerekk Hızlandırıyomrmuş Dosyayı En HıZLı ŞekiLDe KarşıdaKine YoLLuyormuşş Ama BuLamaDım inteRnette

cidden varmı ya ??? ????????????????

tinminn123

tinminn123

Üye
vardır adamlar canavar gıbı calısıyor

onursecer

Üye
yah arkadaslar bende istiorum yah bulursam super olur

sanalfriend

Üye
googleden ara netscream die bir program var. ordan işletim sistemini ve bağlantı türü sekmesi var, bluetooht bağlantısını yani kablosuz mobil bağlantıyı seçip onar dediğinde özel konfigirasyon yaparak bağlantını hızlandıracaktır.

teomaniaa

teomaniaa

Üye
öyle bişey yok freemem diye bi pro kullanabilirsin rami boşaltırsın ramden dolayı bi hızlanma olabilir ama bluetooth un n hızı sabittir telden kaynaklanan yavaşlamayı kaldırabilirisin fark yaratı kısaca kaydetme hızını artırabilirsin bluetooth hızını deil ok analatamadım ama anlarsın sen
Böle bişey oldunu sanmıyorum ama bu telefona bağlı sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt