brky_bjk
Üye
-
Konu Sahibi
-
önceliklerini iyi belirlemelisinSewgiLİ MAXİCEP üyeLeri Sizce Nokia n73 mü? n80 mi? Lütfen Yardım ArkadaşLar Kararsız KaLdm
n80 in kayan kapak mekanizmasında sorun çıktığını hiç duymadımN80 de wi-fi var fakat kayan kapaklı olduğu için daha cabuk eskir ve şarzı cok az gidiyor..
N73 de wi-fi yok ama kolay kolay bozulmaz.. ses görüntü kalitesi güzel şarzı da iyi gider.. Bana sorarsan Ben N73 derim.. Ne de olsa her yerde wi-fi yok..
arkadaşım hiç de öyle değil n80 kullanıyorum kayan kapak hala sapasağlam n73 ü olan tanıdığım günde şarj ederken ben 2-3 günde bir şarj ediyorum n80 sağlam telefondurN80 de wi-fi var fakat kayan kapaklı olduğu için daha cabuk eskir ve şarzı cok az gidiyor..
N73 de wi-fi yok ama kolay kolay bozulmaz.. ses görüntü kalitesi güzel şarzı da iyi gider.. Bana sorarsan Ben N73 derim.. Ne de olsa her yerde wi-fi yok..
önceliklerini iyi belirlemelisin
kamera+iyi ekran kalitesi-wireless-dış yüzeyin çabuk soyulumu=n73
wireless+orta düzey kamera-düşük pil(n73 e göre)-kalın=n80
sen karar ver eğer ben seyehat edeen yada seyahatlerimde internetten vazgeçemeyen biriysem ve fazlada fotograf video çekmiyorsam n80 alırdım
ama ben hem fotograf hem video çeken film izleyen kayar kapakdan hoşlanmayan ve wireless a ihtiyacı olmayan bi adamsam n73 (nitekim öyleyim)
n80 in kayan kapak mekanizmasında sorun çıktığını hiç duymadımaynı zamanda wi-fi telefonu mu bozuyor hiç güleceğim yoktu valla o zaman n95 de alma sen o da bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?