Arkadaşlar sizce Nokia androidle anlaşmalımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apit"

Üye
Arkadaşlar sizce Nokia androidle anlaşmalımı?
Arkadaşlar nokia donanımsal olarak sağlam ama yazılım geri kaldı. Mesela n8 güçlenerek android olsa fenamı olurdu?

N8 degilde 603,701 felan anca kaldirir android baya sistem istiyor.Bence anlassa super olur.

DiaBLoS

Admin
harika olur harika ...

Bence Android sadece insanların qözünü boyayan bir işletim sistemi hiç istemem Nokia Android'li olsun
Symbian'ın qeliştirilmesini isterdim Nokia'nın Karizmasıydı be ama olmadı bitti işte

Ben size bir sır verim mi? kimseye sölemeyin ama.!
(Bu konuda kapanır)

TeAmo42

Üye
nokia nın donanımı androidi kaldırmaz demiyorum kaldırır fakat verim alamazsınız. Galaxy Ace var 800 küsür işlemci hızı var acayip yavaş. 634 lük n8 den ne beklenır?

asigsasi

Üye
tamamen android sisteme geçmesin fakat bir iki model çıkarıp denesin bence

tamamen android sisteme geçmesin fakat bir iki model çıkarıp denesin bence

O kadar kolay değil androidden %10 hisse almak için tüm Symbianın yarısını satması lazım nokianın.Çünkü androidi (Motorola,Acer,Dell,Samsung,HTC,General Mobile,Lenovo,Huawei) gibi birçok marka kullanıyor.Ama eğer androide geçerse kesinlikle alırım bir tane Nokia

Zaten bizde android için sevmiyormuyuz diğer markaları.Nokia kalitesiyle gelse hiç kötü olmaz.

Bence android'e geçmek yerine sağlam çalışarak kendini geliştirmesi gerekli.Görsellik olarak symbian Belle yeterli artık görsellik yerine uygulama-oyuna yüklenmeli nokia.Görselliğin 2. planda kaldığını IOS'tan görüyoruz zaten.Kişiselleştirme 0'ken oyun-uygulama sayesinde bu durumda...Android'e geçince fark eden tek önemli şey uygulama-oyun bolluğu olacak.Tabi oyun uygulama durumunu düzeltemeyecek durumdaysa nokia android'e geçmeli, geçmek zorunda.

Hayır.Belle arayüzü hala Sense arayüzünden çok geride ve eksiğide çok.Ayrıca yavaş çalışıyor.(Size hızlı gelebilir ama Belleye göre Sense arayüzü uçuyor resmen)

Nokıa nın bu saatten sonra yapması gereken şey bence şu kendine bi zaman zarfında geniş kapsamlı bi platform oluşturup(yada ovi yi geliştirip),android gibi 3.taraflarla anlaşıp daha çok uygulamayla sahalara geri dönmesi lazım ...ve bu marketin apple gibi kalitesinin bozulmamasına özen göstermesi lazım...ozaman satışlar artar ve samsung gibi daha çok ve daha güzel telefonlar üretir...
Uzun lafın kısası nokıa bu halinden çıkmak istiyorsa önce symbiandan ve wndowstan vazgeçmeli....

bence wp7 güzel.. kullanımı çok basit ve ekran geçişleri ve simgelerin görselliği çok iyi.. yazıların büyük olmasıda bence önemli bi artı web browser ı çok iyi.. ayrıca windowsla senkronize olacağı için windows kullanıcılarının işine daha çok yarar... bide öyle herkes kafasına göre wp7 li telefon çıkaramıyor belirli kısıtlamalar koyuyor windows örneğin androidi okadar firma kullanıyor ama herkes kafasına göre güncelleme portlama yapıyor bence wp7 oldukça kaliteli bi işletim sistemi.... nokianın buna geçmeside(hernekadar meego yu geçmek gibi bi hata yapsada) akıllı telefon pazarında nokianın yararına olacaktır...

umutku84

Üye
Şuanki cihazlarını geçirmeye donanım yetmez ama yeni Androidli telefonlar çıkarabilir. Ama hiç sanmıyorum ben olsam bende Sybmian'ı geliştirmeye bakardım.

anlaşmamalı. Bence Symbian için daha da çalışmalı

Çok pahalı olacak yine alternatif androidleri tercih edileceğini düşünüyorum en azından 1 yıllık süreçte.

----------------o
Eheh bundan kaç sene önce hatırlamam.Nokia telefonlarında windows mobile kullanmayacaklarını söylemişlerdi.Şimdi android kullanmayacaklarını söylüyorlar.Symbian hata diyen var ama 2005 2007 arası nokia almaya iten itici güç symbian idi hatırlatırım.

__xXx__

Üye
n8 de kaldırır gibi ama anlaşma olmuyo nokia da keçi inadı var adamlar batacak daha hala geçmiyolar nokia androide geçse bi de biraz daha sağlam cihazlar çıkarsa patlama yaşar bence

Lenneth

Üye
N9 tasariminda dual core bir android cok iddiali olurdu.

saçma olur geçmesi symbianı geliştirmesi daha mantıklı

61semih

Üye
geçmeli bence.geçse baya başarılı olurdu ama gececegını sanmıyorum.

----------Eklendi @ 04:32:06 ---------- Yazıldı @ 04:31:33 ----------

saçma olur geçmesi symbianı geliştirmesi daha mantıklı
adamlar symbianı kapatıyorlar 2015 te

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...