Arkadaşlar sizce Nokia Android telefon çıkarabilir mi? Çıkarırsa nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Olsa iyi olur. :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Spartuas'tan arnavut biberi tadında gerçekler sizlerle.. : )

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

groupertekin

Üye
Evet arkadaşlar günümüzde bilindiği gibi Samsung ve Iphone'un sahip olduğu ve sürekli gelişim içerisinde olan Android işletim sistemi sizce Nokia cihazlarına da uygulanabilir mi? Uygulanırsa ne gibi özellikler gelir? Cevaplarınızı bekliyorum...

Nokia hayatta kullanmaz androidi.Nokianın ne yaptığını kimse anlayamıyor,bi türlü karar veremiyor hangi işletim sistemini kullanacağına.Benim fikrimce nokia symbian adından kurtuldu ve belle&anna sistemine yatırım yapacak ve eski popülerliğini geri kazanıcak.Zaten şu sıralar yükselişlere geçti modeller çıkartarak.Ama dediğim gibi androidi hayatta kullanmaz.Kullansa samsung biter resmen.Zaten samsungun yüzünden symbianı hiç bi site hatırlamıyor hepsi sırtını döndü,twittera bakıyorsun ios,bb,androidi destekliyor.Samsungda güzel kar etti,dayadı androidi dandik telefonlara satışlar yükseldi.

• Beğen
Tepkiler: dsl_01 ve EFG_07
spartuas

spartuas

Üye
Nokia android kullanmaz. Sırf gıcıklık olsun diye androidi değiştirmeye kalkar :kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: dsl_01

mesut1979

Üye
Samsungun orjinal romlarından çok daha stabil olduğunu söyleyebilirim;)

örnek Galaxy Ace Android 4 ü tıkır tıkır çalıştırıyor...

slm,sen simdi galaxy ace icin android 4.0 rom varmi diyorsun.

aleranol

aleranol

Üye
umarımda yapmaz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
evet.ama eksiklikleri var.fm radio video çekimi vsvs gibi.

e anca,müsade edin de okadar olsun.a4 ün orjinalin de bile yok denecek kadar az olsa da 1-2 hata var...android cidden güzel de....tipim değil:ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nokıa androide gecerse nokiamı satarım bunu yapmak için cok gec kaldı yeniliklerin markası piyasının eski kralı simdi bunu yapsa özentilik olmazmı bence bu nokıaya hiç yakısmaz büyük çöküşte dogru bunun için uygulamaya önem verip güzel bir işletim sistemi cıkarması gerekiyor artık android kurtarmaz onu androidi geçmesi lazım

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
nokıa androide gecerse nokiamı satarım bunu yapmak için cok gec kaldı yeniliklerin markası piyasının eski kralı simdi bunu yapsa özentilik olmazmı bence bu nokıaya hiç yakısmaz büyük çöküşte dogru bunun için uygulamaya önem verip güzel bir işletim sistemi cıkarması gerekiyor artık android kurtarmaz onu androidi geçmesi lazım

Sana katılıyorum kardeşim. Zaten yeni bir işletim sistemine geçiyormuş Nokia. Smarterphone diye bir işletim sistemi. Umarım hayırlısı olur Nokia için. Ve yine eskisi gibi Nokia önplanda olur...

cortex47

cortex47

Üye

Nokia hayatta kullanmaz androidi.Nokianın ne yaptığını kimse anlayamıyor,bi türlü karar veremiyor hangi işletim sistemini kullanacağına.Benim fikrimce nokia symbian adından kurtuldu ve belle&anna sistemine yatırım yapacak ve eski popülerliğini geri kazanıcak.Zaten şu sıralar yükselişlere geçti modeller çıkartarak.Ama dediğim gibi androidi hayatta kullanmaz.Kullansa samsung biter resmen.Zaten samsungun yüzünden symbianı hiç bi site hatırlamıyor hepsi sırtını döndü,twittera bakıyorsun ios,bb,androidi destekliyor.Samsungda güzel kar etti,dayadı androidi dandik telefonlara satışlar yükseldi.

Samsung dandik değil.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S serilerine android koymasaydı bu kadar satış olmazdı ben bundan eminim arkadaşım ;)

Üst Alt