Arkadaşlar sizce Nokia Android telefon çıkarabilir mi? Çıkarırsa nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizce Nokia Android telefon çıkarabilir mi? Çıkarırsa nasıl olur?
Evet arkadaşlar günümüzde bilindiği gibi Samsung ve Iphone'un sahip olduğu ve sürekli gelişim içerisinde olan Android işletim sistemi sizce Nokia cihazlarına da uygulanabilir mi? Uygulanırsa ne gibi özellikler gelir? Cevaplarınızı bekliyorum...

Dostnametr

Üye
İphone android kullanmıyor.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
pardon yanlış yazmışım kardeşim :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
nokia zamanında linuxa tam destek verse ve kodlarını açsa bu hallere düşmezdi.

• Beğen
Tepkiler: dsl_01

mesut1979

Üye
nokia artik hayatta android kullanmaz adamlarim milyar dolarlik anlasmasi var microsoft ile android hayalini unutun.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
çıkarmazzzzz.!!!!asla yapmaz.

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çıkarsa samsung un satışlar bayağı düşer

PriZm

PriZm

Üye
Nokia Google ile savaşta.bu saatten sonra hayatta Android'e geçmez.Windows'a geçer.

capadent

Üye
Evet arkadaşlar günümüzde bilindiği gibi Samsung ve Iphone'un sahip olduğu ve sürekli gelişim içerisinde olan Android işletim sistemi sizce Nokia cihazlarına da uygulanabilir mi? Uygulanırsa ne gibi özellikler gelir? Cevaplarınızı bekliyorum...
çıkarsa ne olacak başın göğe mi erecek.bu boş konularla kalabalık yapmasan artık

Suyaka

Suyaka

Üye
Nokia Android'li cihazlar üretirse, biz Türkler Wento ya da Trident'e falan sararız. N'apalım, en yavaşı onlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Cihanî Sultan
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
çıkarsa ne olacak başın göğe mi erecek.bu boş konularla kalabalık yapmasan artık
kardeşim symbian öldü artık. Ama Nokiadanda vazgeçmek istemiyorum. O yüzden böyle bişey yaptım yani...

EFG_07

EFG_07

Üye
nokia'nın android işletim sistemine geçmeyeceği kesin ancak kullandığı işletim sistemlerini bir an önce geliştirmelide hatta gecikti bile , aslında nokia windows , belle ve meego işletim sistemleriyle daha avantajlı ancak bu işletim sistemlerine hak ettiği değeri verip çok iyi bir şekilde geliştirirse ve sürekli düzgün güncellemeler getirip yarı yolda bırakmazsa androide fark atacağına eminim

• Beğen
Tepkiler: dsl_01 ve iatis

cihatyılmaz

Üye
andoid e geçmez fakat android uygulamaları symbian da çalıştırmak için çalışmalar var eğer olursa tüm android uygulamaları nokia da çalışıcak...a

Türe

Türe

Üye
imkansız under ın da dediği gibi savaş halinde google la ;)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia eğer android uygulamalarını symbiana yüklerse dediğiniz gibi androidi ezer geçer. Fiyatı ne olursa olsun yinede alırım Nokia'yı.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia eğer android uygulamalarını symbiana yüklerse dediğiniz gibi androidi ezer geçer. Fiyatı ne olursa olsun yinede alırım Nokia'yı.

işte bi port dediler bi alien dalvik dediler de bi değişiklik yok!!belle bile gelmedi,şubat 12ymiş hah!

Suyaka

Suyaka

Üye
Gelcek gelcek, gelcek dedim gelcek. Gel, cek. Gelsene Jack.. Jack Herkimsen Nokia Belle Distribütörü.

• Beğen
Tepkiler: dsl_01 ve Cihanî Sultan
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Valla şubata inanmayın derim. Çünkü Yılbaşına yetiştircez dediler ama yetiştiremediler. Ayrıca zaten şubatta avrupada çıkıcak. Türkiyeye gelmesi martı nisanı bulur benden sölemesi ...

Üst Alt