Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar sizce n95 mi yoksa n82 mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ffatihh23
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar sizce n95 mi yoksa n82 mi?
yardımınız için tsk ederim
Casy
Üye
abi bu sorunun cevabı senin isteklerine göre değişir n82de 2.4'' ekran n95te 2.6'' n95 8gb de 2.8'' başka büyük bir fark yok bence . ama flash n82 de iyi ben derim n95 50 ytl fark var zaten
ahmet881
Üye
slm ben im n95 var ama vaylastan baglandıgımda mynetten yada youtubedn video izliyemiyorum bilen varsa lutfen yardımcı olsun
toprakumit
Üye
N95 kardeşim bana güven!!!
aslanii
Üye
n95 ten şaşma derim ben
Dampierre
Üye
ben n82'yi öneriyorum nedenleri
1)Neredeyse bütün özellikleri n95 ile aynı (RAM,Ekran büyüklüğü,VS. hariç
2)n82 daha iyi resim çekiyor xenon flaşı var
3)N95'ten daha küçük
ffatihh23
Üye
Konu Sahibi
kardes banada oyle gelıyor ama n95te kızılotesı var ve ekran daha buyuk ve nevigasyon var ama ıste n82de daha kucuk ve monoblog yanı kayar kapak sorunu yok yanı
Dampierre
Üye
n82'de navigasyon var
ALpeRenBuGRa
Üye
Iki Telefon Arasında Elbette N95
ffatihh23
Üye
Konu Sahibi
sizce n95 teki kapak sorun çıkarmıyor mu kuzenımde var ve bu yuzden sıkıntılı bu konuda yoksa hepsımı oyle dıye dusunuyor ınsan ama n82 de o sorun yok ve daha saglam bır goruntusu var gorunuste pek bır farkta yok hatta 80 ytl daha ucuz ve zenon flaş var ayrıca anlatılanlara gore resım kalıtesı n95ten daha iyi diyorlar
slm kardesim son versiyonu yüklersen istediğin her yerden video izleyebilirsin ister (vaylastan )
ister wireless ten bağlan farktmez
acarbay
Üye
n82 n95ten çok sonra çıktı o yüzden n82 derim...
qirL1903
Üye
tbi n95
mertmusa
Üye
valla kardeşler bende iki telefon arsında kaldım biri yardımcı olsun lütfen
anilarfb
Üye
n82 tabikide
voljtrann
Üye
Ben n82 den memnunum tartişmam bile youtube videolarini wirelesten seyretmek icin skyfire kullanip telin wiriles ayarlarında bazı degisiklikler yapmak gerekiyor.forumda var bu konu ayrintili çozumsuz degil yani.iyi forumlar