arkadaslar siteme programlar koymak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar siteme programlar koymak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.......
ılk oncelıkle herkese selamlar evet arkadaslar baslıkta yazdıgım gıbı sıteme pc programları koymak ıstıyorum ama bır turlu yapamadım mesala kendım koyacagım bır programı sıteme gırıp ındırsınler ıstıyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz arkadaslar

irfandeveci

irfandeveci

Üye
hacım ftp yükle linkini ver sitede olsun bitsin :D

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
ftp nedır onu anlamadım daha ayrıntılı 1 sekılde yazarmısın

irfandeveci

irfandeveci

Üye
siten varsa bi ftp ardesin olmalıdır yanı sitenin dosyalarının yada senin dediğin gibi müzik dosya program vs.... gibi şeylerin yüklendiğin alan

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
evet sıtem var o dedıgın alanı da bılıyorum zaten her sey o alanda oluyor sımdı ne yapmam lazım ıstersen sıteme bakabılırsın

irfandeveci

irfandeveci

Üye
ya burdan yapmasan bile misal hotfile rapid gibi dosya upload siteleri var programi yazarsın misal adobe photoshop cs dersin upload ederisin programı oraya link koyarsın olur biter :oke:

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol bir deneyim bakalım olacakmı tekrar saolsın yardımların için..........

----------Eklendi @ 00:41:14 ---------- Yazıldı @ 00:03:45 ----------

tesekkurler oldu yaptım sana 1 sey daha dıyebılır mıyım bu dosya upload sıtelerınden hangısı daha ıyı bazıları yarım saatta bır hak verıyor bazıları kayıt ıstıyor ben boyle 1 sey ıstemıyorum ıstedıgı kadar ar arda ındıre bılecegı bır upload sıtesı var mı......

irfandeveci

irfandeveci

Üye
işte onun için premium koymuşlar ama en hızlısı bence duckload fileserver hotfilede iyi sayılır premium olmasa bunlardan arkada arkaya dosya çekemen ama kendi ftp n olsa çekersin istediğin kadar dosya :oke:

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler sağol ama bır sey duydum dogrumu dogru degılmı bılmıyorum pc programların her hangı setupu koydugumda ızın ajmalıymısım yoksa sitem sılınıyormuş boyle bır sey varmı

irfandeveci

irfandeveci

Üye
yok ya ftpne kim girecekte :D koy gitsin warez siteler kapanır öyle bişey olsa en başka teknomobil falan niye kapanmiyor bişey olmaz:oke:

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler yardımların ıcın cok saolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt