Gallahad
Üye
-
Konu Sahibi
-
birde pcne hiç termal macun filan sürmediysen aldığından beri işlemci ısınıyodur
işlemciye sürüyosun ısınmasını engelliyo ve 3 4 senedir hiç sürmediysen çok büyük performans artışı yaparPC bağırıyor ya işkence çekiyo
bu termal macun ne oluyor
kardeş dikkatimi çekti bende de wddm diyo kendi kurmuşaynn bak bilen belli oluyo
aynn kendi kurmuş oyun dışında sorun yapmaz kendi kurarsa full hd video bile izlersin ama hiç oyun oynayamazsınkardeş dikkatimi çekti bende de wddm diyo kendi kurmuşsana da çok soru sordum ama
sebebi ne bu kadar kötüVista kullanman hata en rezil işletim sistemi o Microsoft'un
hmm anladım counter 2.5 te kasmıyo yaaynn kendi kurmuş oyun dışında sorun yapmaz kendi kurarsa fu ll hd video bile izlersin ama hiç oyun oynayamazsın
berbat bir açıklaması yok hatta windows bile beğenmedi daha ne bekliyorsun ram ve işlemci yemekten başka yaptığı iş yok resmensebebi ne bu kadar kötü
Google'a yaz bak neden kötü diye bir sürü sebebi varsebebi ne bu kadar kötü
hmm anladım counter 2.5 te kasmıyo ya
caunter ekran kartı istemiyo çünkü ilk çıktığı yıllar ekran kartı olmayan anakarttan görüntü veren bi pc vardı bnde onla oynuyodumsebebi ne bu kadar kötü
hmm anladım counter 2.5 te kasmıyo ya
bedava nasıl oluyo yabnm gibi şanslı olsaydın bedava gelirdi kullanırdın
bu ekran kartını yapmanın çaresi yok yanicaunter ekran kartı istemiyo çünkü ilk çıktığı yıllar ekran kartı olmayan anakarttan görüntü veren bi pc vardı bnde onla oynuyodum
abim yarışmada kazandı yanında anakartla anakartı bn sattım 350tl yebedava nasıl oluyo ya
bu ekran kartını yapmanın çaresi yok yani
malesefbedava nasıl oluyo ya
bu ekran kartını yapmanın çaresi yok yani
Google'a yaz bak neden kötü diye bir sürü sebebi var
Xp daha iyi ona göre
benim kadar çok sormadınkardeş dikkatimi çekti bende de wddm diyo kendi kurmuşsana da çok soru sordum ama
haklısın yine biraz temel var bendebenim kadar çok sormadınbu macunu fanamı sürüyoruz
istersen kurarım ama bir yerden sonra pc kendini yenden başlatacak orda bağlantımız kesilirAllahın izniyle 40 dk sonra incek w8bu w8 i bana teamviever ile kurabilicek kimse varmı
sn bana özelden at team v. Id sifreni bn atayım sana 2dk mı almaz ztn sorun değil
içinde bunlar var ilk setupla başlıcamda onu anladım tek
teamla format atarmısın bana senkolay ya kardeş zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?