arkadaşlar sıfır huawayi ideos x5 mi yoksa ikinci el garantili ıphone 3g mi yada bold9700 yada başka

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet50

ahmet50

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sıfır huawayi ideos x5 mi yoksa ikinci el garantili ıphone 3g mi yada bold9700 yada başka
arkadaşlar sıfır huawayi ideos x5 560 tl ve bu fiyata alabilecegim 2.el telefon yani huawiden daha iyi bir cihaz öncelikle aklıma gelen ıphone 3g mi bolt 9700 mü yada başka aklınıza gelen 2.el 500 kadar htc de olabilir yoksa huawyi mi alayım önerinizi bekliyorum...

anılbaran

anılbaran

Üye
iphone

trecool

trecool

Üye
bence ideos al iphonu da 3gs alabilirsen al ama 3g çok yavaş diğerlerine göre blacberry i deseviyosan al ama bence ideos x5 al iyi telefon

coacoa

Üye
iphone 3 huweai ideos x5 den iyi falan değil ;) hadi hava atmak icin al dicemde bu zamanda iphone 3 havasıda olmaz samsung galaxy s2 veya iphone 4 alamıcaksan ideos x5 her türlü.. ayrıca şimdi gördüm senin bu konudan 1 tane daha varmış dk başı konu açmanın amacı ne ordada tavsiyelerde bulunmus arkadaslar

die4you.

Üye
Bu aralar elektronik piyasası yüksek zamanın vaktin varsa,acelen de yoksa(zaten aklın karşık)
Kış sonu gibi daha yeni markaların modelleri gelicek,samsung wave m,y,galaxy s plus,galaxy hd,nokia 600,700,n950 vs vs

Ama acelem var dersen o fiyata en iyi sana tavsiye 2.el temiz htc leo istediğin işletim sistemini kurup,geniş ekranda video izleyip işlemciden yana dert yanmayıp iyi bir süre idare edebilir.
Huawei diyorsun ama elinden çıkarmıyacaksan alınır,piyasası olmuyan bir telefon bu gün alıp yarın satmayı düşünyorsan elinde bile kalabilir.
Blackberry 9700 ve iphone 3g hiç düşünme bile iphone 3g'ye güncelleme gelmiyor artık onu apple bile birşeyden saymıyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş blackberry bi kere kesinlikle alma ona para vermek saçmalık hiçbir artısı yok 3g de eskidi artık almaya değeceğini sanmıyorum sorduğun cihazlar arasından x5 i öneririm ama haberin olsun ikinci eli şimdilik zayıf

ahmet50

ahmet50

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cok saolun bu aralar dolar piyasası biraz gerilecekmiş galiba birazdaha beklemek en mantıklısı galiba ins 500ün altına düşer huawayi tskler tekrar

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Mantıklı düşünürsek;
Blackberry iş telefonu maxicepe giren genç kesime göre değil.
Bu saatten sonra İphone 3G alınmaz. alınacaksa 4G,4S alınabilir.
Huawei İdeos x5 Kişileselleştirlebilir Android olması Flash Player Olması Ekran boyutu ve daha nice özelliğiyle bu telefonları solluyor.

Kesinlikle x5

ahmet50

ahmet50

Üye
    Konu Sahibi
tşkler evet ideosun artısı cok en mantıklısı o gözüküyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iphone al ideos x5 ne biliyim china lara guven olmaz

Kǔr Şâd

Üye
Bende aynı durumdayım, elimde 650TL Nakit var. Kafam çok karışık, Xperia X10 ve ideos x5 hakkında. Fakat çalıştığım yerdeki müdürde HTC HD2 Vardı, dev ekranlı ve çok memlun. HD7 varya, onuda almayı düşünüyorum. Yani 3G Falan değilde şunu söyleyin bana.

ideos x5
Xperia x10
HTC HD7

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 almanı öneririm.

ahmet50

ahmet50

Üye
    Konu Sahibi
telefon piyasası neden bu kadar yüksek...huawayi güzel x10 dahada güzel htc yi bilmiyorum ben su an maddi durumdan x10 eledim yoksa sony bi başka

coacoa

Üye
telefon piyasası neden bu kadar yüksek...huawayi güzel x10 dahada güzel htc yi bilmiyorum ben su an maddi durumdan x10 eledim yoksa sony bi başka
ben senle uğurcan denilen arkadası anlamadım zaten :D 1 hafta arayla konu açıyosunuz ve açtığınız tüm konularda rahatladım şüphelerim kalmadı gibi seyler yazıyosun paranız ne kıymetliymis hala karar veremediniz kardeşim :D ikinizde bakın paranız varmı varsa gidin galaxy s2 alın veya iphone 4 paranız yok ama telefonum iyi olsun hicbiseyden geri kalmayimmi diyosunuz ozaman doğru ideos x5 almaya :D

y n s c n

y n s c n

Üye
İPhone'da ne adam akıllı işlemci nede ram var, x5 almanı tavsiye ederim.. Heh ben hava atmak için alıyorum dersen o senin biliceğin iş :)

ahmet50

ahmet50

Üye
    Konu Sahibi
coacoa arkadasım ah bi günüm bi günümü tutsa suan elimde 480 tl nakit var ama bi anda gidiyo mesela ilk başta ben e63 sonra bb 8320 nakit biraz daha arttı e71 jet düşündüm ve araştırdım daha sonra e72 ile bold 9000 arasında kaldım ve simdi nakitim 500 oldu ve ikinci ele pek güvenmiyorum ama temizi bulunursa acaba ideostan daha iyi olurmmu diye düşündüm yani kısaca böyle yarın bakarsın 3310 mu derim a1018 mi derim yani bu tek benim için degil benim gibi böyle karasız onlarada belki yardımcı olur tekrr tskler

----------Eklendi @ 21:21:59 ---------- Yazıldı @ 21:20:54 ----------

yardımcı olan arkadaşlar tşk ederim

coacoa

Üye
coacoa arkadasım ah bi günüm bi günümü tutsa suan elimde 480 tl nakit var ama bi anda gidiyo mesela ilk başta ben e63 sonra bb 8320 nakit biraz daha arttı e71 jet düşündüm ve araştırdım daha sonra e72 ile bold 9000 arasında kaldım ve simdi nakitim 500 oldu ve ikinci ele pek güvenmiyorum ama temizi bulunursa acaba ideostan daha iyi olurmmu diye düşündüm yani kısaca böyle yarın bakarsın 3310 mu derim a1018 mi derim yani bu tek benim için degil benim gibi böyle karasız onlarada belki yardımcı olur tekrr tskler

ben şakasına dedim istediğin kadar sor sonucta telefonu alıcak sensin bize sadece bildiğimiz ürünü anlatmak düser sen google de biraz araştır bak aynen şöyle yaz
ideos x5 kullananlar ? girdiğin tüm sitelerde telefonu kullanan arkadaşların övgüleriyle karşılarsın ben kullanıyorum sana şöyle neler yapabiliceğini yazim az önce pes 2011 oynadım kupayı alıp cıktım sonra shadow guardin adında (400 mb boyutunda) oyunu açtım oynadım oyun bilgisayardaki oyunlardan farksızdır 3 bölümde onu geçtim sonra gangster oyununu açtım (gta tarzı) oyunlardan sıkıldım internete girdim izlesene ve alkislarlayasiyorum video sitelerinde takıldım (flash player 11 paşalar gibi) yani burdan anlıcağın telefonu alırsan bilgisayarla pek işin olmaz aynı işi görür :D kuzende nokia 5800 var elime aldım dokumatik diye sattıkları ürün resmen bastırmatik :) ben ideos x5 e dokunmadan algılıyo gerisini sen düsün 2 kere düstü telefonum çizik bile yok kamerası gündüzleri gayet yeterli ekranı kocaman görüntüsü hoş 2 yıl garantisi var kullanmayan adamların laflarına bakarsan daha cok kararsız kalırsın bi cok arkadas 800 900 tl verip bu telefonun yaptıklarını yapamadıkları için telefonu kötülemeye calısıyo dikkat edersen kullanan herkes telefondan cok memnun ama kullanmayanlar neyse benden bukadar istediğinizi alın ben kaçar :D

halit255

halit255

Üye
bende x5 kullaniyorum coacoa nın dediği her söze katılıyorum

ahmet50

ahmet50

Üye
    Konu Sahibi
coacoa arkadaşım kusura bakmayın yanlış anladım ...yarın bi aksilik olmazsa hepsiburadan yada daha fiyatı uygun bir güvenilir siteden teymin etmeye calışacam tekrar saolun ilginiz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt