player90
Üye
bende aylardır kullanıyorum 10 üzerinden 5 diyorum. Belki 5 bile değil
1. Ekran yandı bu sorunu çözmek için servise henüz yollamadım
2. çok sık yeterli hafıza yok uyarısı alıyorum ki arka planda hiç bir şey açık değil
3. Bada Os dan git gide soğumaya başladım gözünü seveyim android.
4. Görüşme esnasında ses çok dandik geliyor.
İphonedan fazlası var eksiği yok arkadaşlar elimizde taşıdığımız cihaz gayet güzel ha fiyat farkını göz ardı edecek olanlar galaxy mi s8500 mü deseler tabii ki galaxy bazı yönlerden üstün ama bu fiyatınada yansımış
galaxys ne yönden üstün ??android demeyin artık wavede portlandı
Seddo pil tüketimi için sana önerebilicegim 3 esas madde var. ilki telefonun cpu moddan ap moda geçirmesini sağlamak olabilir. *#8740# ile yapabilirsin. ikincisi ise saat widgetlarini kullaniorsan devre dişi birakmani tavsiye edebilirim. üçüncüsü ise konumlardan gps alıcısının açik olmasi sürekli uydu ariyor olmasida pil ömrünü etkileyecek diger bi neden arasindadir. kisacasi kaba taslak bu 3 talimati uygularsan pil ömrünü şu anki kullanimina bağli olarak 3 ila 4 güne çikarabilirsin. ve senden bir ricam olucak cpu bölümüne girip tüm programlar kapaliyken cpu saatine bir bakarmisin. eğer cpuda bi hareketlilik gördüysen *2767*3855# ile soft format atip başa dönmen gerekicek anlamina gelior. bada 1.2 de bu sorunlari çogu kişi yaşiyor emin olabilirsinumarim ileriki güncellestirmelerde bu sorun çözülür.
Bu arada Cepkingde 20 dk sonra Aydın Hoca'nın yeni CFW si yayınlanacak.Tavsiye ederim.SHP li,TR kodlu,temiz 16 tane programlı güzel bir CFW.
Emin olun öyle.Ben testerdim.5 gündür kullanıyorumYayınlandı. İndirip kuracağım bu fw yi. Umarım herkesin beğendiği sorunsuz bir yazılımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?