Arkadaşlar samsung için os limo diye bir şey buldum ne ola ki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rusvenlee

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar samsung için os limo diye bir şey buldum ne ola ki
Os u görünce işletim sistemi gibime geldi tam bilmiyorum ne olduğunu bilenler var mı acaba??
Samsung monte içinde bir os limo yapılmış. İndirme linkinide buldum üstelik. Bada tarzı bir işletim deniliyor sanırım, linux altyapılı falan yazıyordu bir kaç yerde (en azından kısıtlı ingilizcemle ben öyle anladım). Eğer farklı bir telefon sistemiyse paylaşayım ne olduğunu hep beraber çözelim.

Son olarak flashprogram yazıyordu kendisi için.

15097

15097

Üye
linkini versene bi inceleyim.

taka78

Üye
omnia nın işletim sistemi

http://www.maxicep.com/samsung/tele...nu-star-3-galaxy-s-4g-omnia-7-w-d-616596.html

bu benim konum omnia 7 ye baktığında özelliklerden anlayabilirsiniz

---------- Eklendi @ 20:27:09 ---------- Yazıldı @ 20:25:01 ----------

mango ile karıştırmışım özür dilerim

---------- Eklendi @ 20:32:36 ---------- Yazıldı @ 20:27:09 ----------

LİMO OS:
Yapımcısı: Nokia
En son sürümü: 4.0Bulunduğu markalar: -Uygulama ortamı: -Uygulama uzantısı: .jar, .jadEkran Çözünürlükleri: -Firma Logosu:

LiMo OS, mobil cihazlar için geliştirilmiş bir işletim sistemidir ve Linux tabanlıdır ve hiç bir zaman yayınlanmamıştır. Uygulama geliştirmek için Limo Foundation SDK hizmetini sunar. Bu işletim sistemi yayınlanmış değildir ancak açık kaynak kodlu olduğundan kullanımı mümkündür. 25 Ocak 2007 tarihinde İngiltere'de temelleri atılmıştır. Son sürümüyle birlikte esnek bir kullanıcı arayüzü, widget ekranı, görev yöneticisi ve çoklu dokunuş desteği kazanmıştır. Ancak MeeGo gibi bu işletim sisteminede destek kesilmiştir. Sistem java uygulamaları destekliyordu.

bir sitede buldum bilgiler güvenilir yani doğru olması gerek

---------- Eklendi @ 20:35:17 ---------- Yazıldı @ 20:32:36 ----------

umarım hatamı telafi etmişimdir :D :aman2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt