Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Samsung Galaxy Wonder Nasıl Bir Telefon ?[Yorumlarınızı Bekliyorum Benim İçin Çok Önemli]
Sponsorlu Bağlantılar
berdes
Üye
Arkadaşlar sorunsuz akıllı telefon arayan varsa boşuna aramasın.çünkü yok. adam 2000 liraya iphone 4s alıyor onda bile bir sürü sorunla karşılaşıyor. sony,samsung,htc farketmez, hepsi gün gelir sizi üzer. çünkü bu cihazların doğasında "sorun" var.
Deleted.
Üye
deleted
Son düzenleme:
cukuleaks
Üye
Galaxy wonder alacaktim. Son anda vazgectim 2. El galaxy s aldim. İyikide almisim. Ekran koskocaman ve nova 3 haric acmadigi oyun yok. Ah bide biri swapi anlatsa bana
Arkadaşlar sorunsuz akıllı telefon arayan varsa boşuna aramasın.çünkü yok. adam 2000 liraya iphone 4s alıyor onda bile bir sürü sorunla karşılaşıyor. sony,samsung,htc farketmez, hepsi gün gelir sizi üzer. çünkü bu cihazların doğasında "sorun" var.
burda 1200 tl. Alacaksan Dusunebilirsin. Galaxy sII su anda bile piyasanin en iyi telefonlarindan biri. sahsen bu ay icinde alacaktim. ertesi aya kaldi. onun yerine su anda galaxy tab aldim. s2 de bidahaki aya.
burda 1200 tl. Alacaksan Dusunebilirsin. Galaxy sII su anda bile piyasanin en iyi telefonlarindan biri. sahsen bu ay icinde alacaktim. ertesi aya kaldi. onun yerine su anda galaxy tab aldim. s2 de bidahaki aya.
ben 850 TL ye 2.el buldum sizce nasıl ? cihaza baktım çok temizdi sadece kullanmadan kaynaklanan kamerasının altında ve haporlörün üzerinde çizikler vardı...
evet htc sensation'da çok güzel cihazdı teşke alsaydın beats audio var,sadece beats audio'su için bile alınabilir...
enes-1907
Üye
arkadaşım galaxy w almaktan vazgeç yukarıdaki arkadaş gangster rio ve temle run hafif kasmalar olduğunu söylüyor telefonun işlemcisi 1.4 ama samsung tarafından overlocklu dedim inanmamışlardı ..ben yerinde olsam neo v alırdım.ben kullanıyorum tam bir oyun canavarı açamadığı oyun yok ..hafif kasma filanda yok.
arkadaşım galaxy w almaktan vazgeç yukarıdaki arkadaş gangster rio ve temle run hafif kasmalar olduğunu söylüyor telefonun işlemcisi 1.4 ama samsung tarafından overlocklu dedim inanmamışlardı ..ben yerinde olsam neo v alırdım.ben kullanıyorum tam bir oyun canavarı açamadığı oyun yok ..hafif kasma filanda yok.